Sociální sítě
Nahoru

Vlajková prodejna Jaeger-LeCoultre na Madison Avenue

V srdci New York City, na prestižní adrese Madison Avenue č. 701, se odehrává velkolepá proměna, která znovu definuje pojem luxusu a řemeslné dokonalosti. Jaeger-LeCoultre, legendární švýcarská hodinářská manufaktura, s hrdostí odhalila svou nově přetvořenou vlajkovou prodejnu. Toto místo nejenže pokračuje v dlouholeté lásce mezi značkou a Velkým jablkem, ale také otevírá brány do světa, kde se snoubí umění, tradice a technologický pokrok.

Při vstupu mezi dvě majestátní okna vás okamžitě pohltí atmosféra, která zve k objevování a inspiraci. Interiér prodejny, výrazně větší než jeho předchůdce, je oázou klidu a estetické dokonalosti. Prostor, oplývající přírodními barvami a materiály jako je vápenec a dub doplněný černým kartáčovaným kovem, vás zve k prozkoumání hodinářského umění v jeho nejčistší formě.

Hlavní prostor prodejny byl promyšleně navržen tak, aby poskytoval prostor pro různé úrovně interakce. Zde se návštěvníci mohou ponořit do krásy Métiers Rares – od smaltování, přes rytí, až po osazování drahokamů. To vše je jen ochutnávkou z arzenálu 180 dovedností, které Jaeger-LeCoultre ukrývá ve své integrované manufaktuře.

Návštěvníci mají jedinečnou příležitost prozkoumat vrcholy aktuálních kolekcí, přičemž interaktivní stěna kalibrů odkrývá tajemství hodinářského umění, které značka kultivuje od svého založení. Možnost personalizace je dále umocněna skrze experimentování s materiály, barvami a šitím řemínků, což každému umožňuje najít svůj dokonalý pár.

V levé části prodejny se nachází kavárna 1931, pojmenovaná po roce narození slavného modelu Reverso. Toto místo je dokonalým útočištěm pro ty, kdo chtějí na chvíli utéct od ruchu města a ponořit se do historie a elegance, které Jaeger-LeCoultre reprezentuje.

Vedle kavárny vás čeká Cabinet de Curiosités, kde se můžete seznámit s příběhem manufaktury a jejími třemi hlavními pilíři hodinářské výjimečnosti. Prostřednictvím videí „In The Making“ se návštěvníci mohou dostat za kulisy Jaeger-LeCoultre a prozkoumat všechny kroky vytváření hodinek od návrhu po dokončení.

V samotném srdci prodejny se nachází VIP lounge, kde si můžete v klidu prohlížet výjimečné kousky. Odtud vede dramatické schodiště k mezzaninu, domovu Atelier d’Antoine, kde se konají tematické dílny zaměřené na švýcarské hodinářství.

Tato nová vlajková prodejna Jaeger-LeCoultre na Madison Avenue je mnohem více než jen místo pro nákup výjimečných časoměrů. Je to pozvánka k objevování bohatého dědictví, umění hodinářství a nekonečné inovace, které značka Jaeger-LeCoultre představuje.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.