Sociální sítě
Nahoru

Rakouské letectvo má nové oficiální hodinky Hanhart – v nabídce jsou i pro sběratele v civilu

V oslňujícím spojenectví s rakouskými vzdušnými silami, značka Hanhart odhaluje skvost mezi chronografy, který je vrcholným spojením tradice a špičkové technologie, navržený speciálně pro vzdušné výboje. Tento den se stává milníkem díky globálnímu debutu hodinek Austrian Air Force AW169M Limited Edition, jenž omezuje svět na pouhých 100 majitelů – 50 s rafinovaně vroubkovaným okrajem lunety a 50 s okouzlující hladkou lunetou.

Na první pohled se vám zatají dech při pohledu na temně zelený ciferník, ozdobený nejen historickým logem Hanhart, ale i kresbou vrtule, kterou původně skicoval sám Leonardo da Vinci jako „Helix Pteron“ ve svých legendárních manuskriptech. Tato ikonická symbolika letectví byla pečlivě umístěna na spodní část ciferníku jako hrdý odkaz na pokrok a inovace.

Odkaz na „Leonardo“ připomíná také spojení s předním italským výrobcem vojenských helikoptér, AW169M, který dnes hrdě slouží v řadách rakouské armády. Svébytná kombinace výkonu a adaptability činí z AW169M klíčový prvek pro operace v jakékoliv denní či noční hodině.

Své majitele ohromí nový chronograf Hanhart Austrian Air Force AW169M Limited Edition, který za 73 500 Kč nabízí pražský ateliér Chronoshop, nejen svým impresivním průměrem 45mm, ale i unikátním designem, který garantuje pohodlné nošení i přes tlusté rukávy pilotních bund.

Zásadní zajímavostí je i jeho konstrukce s jedním tlačítkem, čímž se pyšní titulem monopusher chronografu. Tato výjimečná vlastnost umožňuje ovládat všechny funkce – start, stop, nulování – pouze tímto jediným tlačítkem a ve striktním pořadí. Na rozdíl od tradičních modelů s dvěma tlačítky, zde není možné spustit chronograf znovu bez jeho předchozího nulování.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.