Sociální sítě
Nahoru

Mühle Glashütte v barvách jara

Rok 2024 se ponese pro vyznavače německých hodinářských značek v duchu velkých oslav: nejenže si připomínáme 30 let existence společnosti Nautische Instrumente Mühle-Glashütte, ale také oslavujeme 155 let tradice v srdci německého hodinářství.

Při této příležitosti přichází na scénu nový  tikající počin Teutonia II GMT, který dokonale doplňuje kolekci saské manufaktury. Tento model je nejnovějším přírůstkem do rodiny hodinek, jež od roku 2002 píše dlouhou a úspěšnou historii v nabídce náramkových hodinek Mühle Glashütte.

Co dělá Teutonia II GMT nezapomenutelnou, je její jemné paprskovité kartáčování uprostřed ciferníku, které oživuje každý paprsek světla. Kromě toho hodinky nabízejí informace o místním i druhém časovém pásmu s jednoduchým pohledem na 24hodinovou stupnici, která jasně rozlišuje den od noci.

Tento model, prezentující se 41mm pouzdrem z nerezové oceli s charakteristickými vlnovitě tvarovanými nožkami a vertikálním řezem, je dokladem mimořádného řemeslného umu. Jeho voděodolnost do 10 bar, antireflexní a odolný safírové sklíčko a šroubovací korunka zdůrazňují jeho funkčnost stejně jako eleganci.

Oslnivé, inovativní a zároveň odkazující na bohatou historii – hodinky Teutonia II GMT vyjdou v hodinářském ateliéru Chronoshop na zeleném koženém řemínku na 63 900 Kč.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.