Sociální sítě
Nahoru

AQ je novým výhradním distributorem přístrojů Mark Levinson

Společnost AQ uzavřela partnerství s legendární americkou značkou Mark Levinson. Americký výrobce známý nekompromisním zpracováním a originálními technickými inovacemi si tradičního českého výrobce reprosoustav zvolil za výhradního distributora pro Českou republiku a Slovensko. Zákazníci tak již nyní najdou v nabídce elektronického obchodu hifi-audio.cz, aq.cz a na prodejnách AQ audio studio nejen úspěšná bezdrátová sluchátka № 5909, ale i špičkové high-end komponenty.

Mark Levinson si navíc pro evropský trh připravil jedinečnou jarní nabídku, která umožňuje zpětný odkup starších komponent výměnou za nekompromisní 43% slevu no sestavu SACD přehrávače Mark Levinson № 5101 a zesilovače № 5805. Nyní si tak špičkovou sestavu, ke které je třeba doplnit už jen reprosoustavy mohou fanoušci prémiových zařízení za skvělých 259 800 Kč a ušetřit tak přes 190 000 Kč. Jedinou podmínkou je odevzdání staršího zesilovače a CD přehrávače. Nabídka platí do konce června 2024.

Integrovaný dual mono zesilovač Mark Levinson № 5805

Integrovaný dual mono zesilovač Mark Levinson № 5805

Zesilovač № 5805 je ručně vyráběný přímo v USA, který nadchne skvělou kontrolou a detailností dual mono konstrukce a špičkově zpracovanými zesilovacími obvody pracujícími v A/B třídě. Sílu mu propůjčuje integrovaný naddimenzovaný toroidní transformátor s nízkým šumem. Ten bez problémů zvládne napájet i phono předzesilovač pracující v čisté A třídě, který podporuje jak MM, tak MC přenosky. Samozřejmě nechybí bohatá nabídka analogových RCA a XLR vstupů ani digitální konektivita. Zahrnuje pár digitálních optických vstupů doplněných o jeden RCA, USB-B vstup pro přímé spojení špičkového zabudovaného D/A převodníku Precision Link II například s počítačem a nechybí ani Bluetooth.

Nekompromisní SACD přehrávač Mark Levinson № 5101

Nekompromisní SACD přehrávač Mark Levinson № 5101

Nic než špičkový zvukový výstup nelze očekávat ani od SACD přehrávače № 5101. I ten se pyšní výrobou v USA a nekompromisním D/A převodníkem Precision Link II. Samozřejmostí je podpora všech formátů SACD a CD disků a nechybí ani streaming. Mark Levinson № 5101 podporuje formáty FLAC, WAV, AIFF, OGG, MP3, AAC i WMA a nezalekne se ani DSD.

Více z rubriky Hi-end audio

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.