Sociální sítě
Nahoru

Bike Fest v Modřanech

Na modřanské cyklostezce u řeky Vltavy se tuto sobotu 13. dubna bude konat jedinečná akce pro všechny cyklistické nadšence – malý Bike Fest. Akce odstartuje v 10:00 hodin a nabídne řadu aktivit, které si nenechají ujít ani ti největší fanoušci sportu.

Hlavním lákadlem bude společná hodinová MTB vyjížďka vedená Kristianem Hynkem, jedním z nejúspěšnějších českých bikerů, případně silniční vyjížďka navazující na projekt Domestici. Odpoledne, přesněji řečeno od 16:00, se pak akce přesune do showroomu Future Cycling Zahálka, kde se uskuteční beseda zaměřená na prestižní etapový závod horských kol Cape Epic, který letos tým Canyon Sidi MTB Team v Jihoafrické republice úspěšně absolvoval.

Na besedě se jako hosté představí Martin Stošek z Canyon Sidi teamu a Martin Souček, který přiblíží svůj projekt Domestici. Návštěvníci budou mít navíc exkluzivní možnost zhlédnout krátký dokument z letošního ročníku Cape Epic, což je událost, kterou si žádný milovník cyklistiky nesmí nechat ujít. aohj

Z důvodu omezené kapacity místa je pro účast na besedě nutná registrace, na kterou bude zaslán registrační formulář. Organizátoři slibují, že Bike Fest u řeky nabídne nejen zajímavý program, ale i příležitost setkat se s osobnostmi cyklistického světa a vyměnit si zkušenosti s ostatními nadšenci. K testování zde budou kola a produkty značek Early rider, Superior, Argon 18, Enve a Open.

Více z rubriky Sport

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.