Sociální sítě
Nahoru

Ve Fashion Aréně otevřel redesignovaný obchod značky Odlo

Nejnavštěvovanější české outletové centrum Fashion Arena Prague Outlet v březnu otevřelo redesignovaný obchod značky Odlo. Prodejní prostor o výměře 84 m2 nechává v minimalistickém interiéru vyniknout širokým kolekcím sportovního oblečení a obuvi. Zákazníci ho najdou naproti kavárně Starbucks. Součástí sortimentu je nově také švýcarská značka On, jež se specializuje na inovativní běžeckou obuv, za kterou stojí bývalý triatlonista Olivier Bernhard.

Obchod Odlo rozšířil svůj sportovní sortiment o další značku. Fashion Aréna se tak stala prvním outletovým centrem v České republice, které nabízí produkty od švýcarské značky On za outletové ceny. Značky Odlo i On se zaměřují na sportovní oblečení, určené zejména na volnočasový běh, ale i běh na lyžích. Mimo bot zde návštěvníci naleznou širokou škálu ponožek, pokrývek hlavy a běžeckých vest.

Vyhledávaným produktem v obchodě se stala ultralehká a vysoce funkční bunda Dual Dry Performance Knit. Ta získala hlavní cenu za funkčnost a design na mezinárodním veletrhu se sportovním zbožím ISPO. Je navržena tak, aby poskytovala komfort i za extrémně nepříznivého počasí. Vyniká svou lehkostí, termoregulací a voděodolností s vodním sloupcem 20 000 mm.

V současnosti sídlí Odlo ve Švýcarsku a kombinuje norskou tradici se švýcarským inženýrstvím. Historie značky sahá do roku 1946, kdy začínala jen se dvěma šicími stroji. Proslavilo je především revoluční syntetické vlákno, ze kterého se vyrábělo oblečení pro rychlobruslaře. Mladší značku On založil v roce 2010 Olivier Bernhard společně s Davidem Allermanem a Casparem Coppettim. Jejich cílem bylo vytvořit nejvýkonnější boty všech dob. Na dnešní podobě značky se podílel také profesionální tenista Roger Federer, který se stal jedním z akcionářů.

Více z rubriky Volný čas

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.