Sociální sítě
Nahoru

Union Glashütte opět partnerem rallye veteránů ADAC Deutchland Klassik

ADAC Deutschland Klassik se letos vydává do Bremerhavenu. Od 22. do 25. května účastníci rally prozkoumají nádhernou německou oblast s bílými plážemi a majestátními majáky. Partnerem akce je Union Glashütte, který přichází s limitovanou edicí hodinek Noramis Date.

Tyto hodinky, inspirované designem vícepaprskového kola, omezují edici na 200 kusů a vynikají ciferníkem s motivem chromovaného ráfku na černém pozadí. Tento model má 40 mm v průměru a je 10 mm vysoký, což zajišťuje pohodlné nošení na jakémkoliv zápěstí.

Retro indexy s povlakem Super-LumiNova jsou čitelné i ve tmě a celkový design podtrhuje nostalgický vzhled díky zakulacenému safírovému sklíčku s jemným rámečkem. Hodinky jsou vybaveny černým řemínkem z telecí kůže s kontrastním prošíváním a pohání je prvotřídní strojek UNG-07.S1 se 60hodinovou rezervou chodu.

Dostupné jsou s alternativním ocelovým víkem vyrytým s mapou Německa, včetně Bremerhavenu. Tyto hodinky jsou nejen praktické, ale i sběratelským klenotem. S cenou kolem 75 000 Kč budou v nabídce i v pražském ateliéru Chronoshop.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.