Sociální sítě
Nahoru

Značka Goldbergh představila svou novou fitness kolekci v Miami stylu

Značka Goldbergh, oblíbená mezi milovníky sportovního oblečení, s hrdostí představuje svou nejnovější fitness kolekci. Tento rok je poprvé obohacena o kompletní řadu oblečení pro resort wear, což přináší novou dimenzi do světa sportovního a volnočasového odívání. Inspirací pro letošní kolekci byl luxusní styl a živé barvy slunného Miami, které se také stalo dějištěm pro nafocení oslnivé kampaně.

Pokud hledáte ten pravý impuls k začátku fitness sezóny nebo již vyhlížíte dny strávené v plavkách, nová kolekce Goldbergh vám nabídne nejen motivaci, ale i stylový outfit, který zaručuje úspěch na každém kroku.

Nová kolekce přináší širokou škálu moderního oblečení a doplňků, které uspokojí potřeby aktivního životního stylu – ať už jde o cvičení, jógu, padel, tenis, golf, posilování, nebo prostě jen relaxaci ve volném čase. V kolekci převládají propracované a funkční modely v zářivých odstínech růžové, oranžové, tyrkysové a, pro milovníky klasiky, v odstínech černé, bílé a zlaté.

Pro ty, kteří chtějí upoutat na první pohled, Goldbergh přichází s limitovanou edicí vzoru „MIAMI MAGIC“. Vedle oblečení kolekce zahrnuje také luxusní plavky, plážové šaty a řadu dalších doplňků, které dokonale podtrhnou pravý Miami vibe.

Celou fitness kolekci Goldbergh naleznete v prodejnách David Sport a pro ještě větší pohodlí můžete využít nákup přímo z domova na webu davidsport.cz. Ponořte se do světa sportovní elegance a nechte se unést atmosférou plnou barev a luxusu, kterou pro vás Goldbergh s láskou připravil.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.