Sociální sítě
Nahoru

Bugatti Home: Když se luxus přesune z ulice do obýváku

Když se řekne Bugatti, většina z nás si vybaví záblesk chromu a rychlost, která se blíží zvukové bariéře. Ale co když tento symbol luxusu a výkonu vkročí do světa interiérů? Přesně to se stalo na letošním Milánském týdnu designu, kde Bugatti představilo svou nejnovější linii domácího zařízení, Bugatti Home. A jak můžeme očekávat od značky s více než stoletou historií, každý kus nábytku je stejně sofistikovaný jako jejich hyper sportovní automobily.

Začátek byl skutečně velkolepý. Bugatti se rozhodlo představit svou novou kolekci nábytku ve velkém stylu společně s hyper sportovním vozem Mistral, jehož cena dosahuje 5 milionů dolarů. Tento automobil nejenže upoutal pozornost každého návštěvníka, ale také dokonale symbolizoval propojení rychlosti a stylu, které značka přenáší i do světa interiérů.

Kolekce nábytku Bugatti Home je důkazem, že luxus a kvalita mohou jít ruku v ruce s inovativním designem.

Použití evropského dubu s otevřenými póry, skla, kovových prvků a metalického laku vytváří nejen estetické, ale i materiálové kontrasty. Sklo inspirované ikonickou „C-linií“ Bugatti dodává kusům nábytku charakter, zatímco přírodní materiály jako kašmír, vlna, kůže a hedvábí dodávají každému kusu teplý dotek.

Mezi nejvýraznější kusy patří modulární pohovka Type_1, která se svými čistými liniemi jež odrážejí aerodynamiku supersportů, až po jídelní stůl Type_4 a židle Type_5 vyrobené z lehkých materiálů jako uhlíkové vlákno a ručně malovaný hliník. Nezapomínejme na psací stůl Type_7 s téměř neviditelnými integrovanými zásuvkami, který přidává k funkcionalitě nádech záhadnosti.

Jednoznačným vrcholem kolekce je pohovka TYPE_3, která s obnovou glamour stylu 70. let a ikonickým logem Bugatti v ‚Bugatti modré‘ vytváří luxusní a zároveň retro atmosféru. Tento kus je dostupný ve variantách křesla, šezlongu a pufu, a je více než jisté, že přidá šmrnc každému interiéru.

Když Bugatti vstupuje do prostoru domova, není to jen o přenesení značky z vozovky do obývacího pokoje. Je to o přenesení ducha inovace a nekompromisní kvality do každodenního života. Bugatti Home není jen nábytkem; je to prohlášení, životní styl, dokonalost.

Více z rubriky Ložnice

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.