Sociální sítě
Nahoru

Floating House od Porsche vám může stát do půl roku, vyjde vás na 1,5 milionů dolarů

Porsche je synonymem rychlosti a elegance na silnici, ale co když byste mohli „řídit“ Porsche i ve svém obývacím pokoji? Nová spolupráce mezi Studiem F.A. Porsche a firmou GRIFFNER, která se specializuje na dřevěné konstrukce, přináší na trh exkluzivní prefabrikované domy s designem Porsche. Tyto domy nabízejí unikátní kombinaci luxusu, inovace a rychlosti, s jakou mohou být postaveny.

Zatímco klasické Porsche může na svého majitele čekat až půl roku, jeho prefabrikovaný dvojče může být připraveno k nastěhování již za 5 až 7 měsíců. Tato alternativa nabízí zájemcům možnost vlastnit domov, který je stejně působivý a promyšlený jako slavné automobily této značky.

Projekt nazvaný „Floating House“ představuje dokonalé spojení architektury a průmyslového designu. Jde o dvoupodlažní stavbu, která poutá pozornost hlavně svým druhým patrem, jež vypadá, jako by bylo zavěšené ve vzduchu. Tento efekt je umocněn prvním patrem obloženým černými skleněnými dlaždicemi, které jsou k fasádě připevněny speciálním, patentovaným způsobem, jež je činí téměř neviditelnými.

Flexibilita je klíčová: díky modulární konstrukci lze „Floating House“ přizpůsobit různým velikostem pozemků a potřebám klienta, a to ve všech třech rozměrech – šířce, výšce a hloubce. Jedním z nejvýraznějších prvků domu je maximální využití přirozeného světla, kde stropy vysoké až 19 stop dodávají interiérům nevídanou vzdušnost a prostornost.

Takže, pokud hledáte domov, který stejně jako Porsche na silnici, nabídne nejen komfort a styl, ale i pocit jedinečnosti, „Floating House“ by mohl být právě pro vás. Připravte se na to, že vaše bydlení bude stejně ohromující jako jízda ve vašem oblíbeném sportovním autě.

Více z rubriky Vily & Rezidence

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.