Sociální sítě
Nahoru

Jarní beauty rutina: 4 kroky pro svěží a krásnou pleť (i tělo)

Pleť právě teď prochází změnou – zatímco v zimě vyžadovala hutnější krémy, které jí poskytovaly dostatečnou výživu, na jaře a v létě si říká o lehčí hydratační textury, čisticí ingredience a řešení cílená přímo na míru vzniklým nedokonalostem. S tím vším vám pomůže beauty-tech švédská značka FOREO, která nabízí chytré a účinné produkty na obličej i celé tělo.

Jaro představuje novou kapitolu nejen pro přírodu, která se po zimě dává opět do práce, ale i pro naši pleť. Ta je po dlouhých měsících bez dostatku slunečního světla, chladném větru a neustálém kolísání teplot mdlá, suchá a jako bez života. Stačí ale trošku pozměnit obvyklou rutinu, a rozkvete stejně jako okolní svět. Jaké kroky by ve vaší denní péči neměly chybět?

1. Krok – Hloubkové čištění

Nejdůležitější součástí beauty rutiny je každodenní hloubkové čištění pleti. Pomocí chytrého přístroje FOREO LUNA 4 odstraníte z pokožky až 99 % všech nečistot, včetně miniaturních částic prachu, zbytků make-upu a odumřelých kožních buněk. Díky tomu, že se plně uvolní póry, bude následně aplikovaná skincare o to účinnější – aktivní látky mají volnou cestou do hlubších vrstev kůže a plnohodnotně se vstřebají. LUNA 4 jako bonus nabízí také zpevňující masáž obličeje, a to díky nízkofrekvenčním pulzacím v různých režimech, jež zabraňují ochabování pleti a pomáhají vyhlazovat jemné linky a vrásky.

2. Krok – Cílená péče

Ať už vás trápí akné, černé tečky, otoky, nerovnoměrný tón pleti, nadbytečný kožní maz nebo viditelné vrásky, se vším si poradí obličejový přístroj FOREO KIWI. Drobná, o to ale účinnější high-tech vychytávka kombinuje efektivní vakuové sání, zpevňující T-sonické pulzace a diamantovou mikrodermabrazi, které spolu dohromady vyhlazují pleť, čistí ucpané póry, zmírňují vzhled vrásek, a dokonce napomáhají odstranit pigmentové skvrny.

3. Krok – Tvarování kontur

Tělo do plavek letos zastíní pořádně vytrénovaná pleť. Pevné kontury jsou alfou a omegou krásy, tvář pak působí svěže a zdravě. V boji se strhaným vzhledem použijte tu nejúčinnější zbraň – mikroproudový tonizační přístroj FOREO BEAR 2, který díky 10 různým intenzitám mikroproudu zpevní pleť, vyhladí vrásky a pozvedne rysy obličeje. Kromě toho podporuje mikrocirkulaci a lymfatickou drenáž, takže se zbavíte otoků a podpoříte přirozený jas pleti. Zařízení je vybaveno systém Anti-Shock, jenž zajišťuje maximální pohodlí a bezpečné používání.

4. Krok – Pevné tělo

Aby byl příběh krásné pokožky kompletní, nesmíme zapomenout ani na péči o tělo. Blížící se sezónu koupání a krátkých sukní můžete přivítat bez obav díky mikroproudovému tonizačnímu přístroji na tělo FOREO BEAR 2 body, jenž se postará o pevné a bezchybné problematické partie jako jsou stehna, bříško, hýždě, ale i paže či dekolt. Hlavní benefity? Tato chytrá pomůcka vyhlazuje pokožku, zlepšuje vzhled celulitidy, ale i vrásek a linek, tonizuje svaly a snižuje jejich viditelné ochabnutí. Navíc zlepšuje vstřebávání aktivních látek z následně aplikovaných produktů, které tak lépe fungují.

Všechny produkty FOREO jsou vyrobeny z vysoce hygienického silikonu, potažmo lékařské oceli nepodléhající korozi. Snadno se používají i čistí, a nemusíte díky nim trávit hodiny v kosmetickém salonu, takže šetříte čas i peníze. V aplikaci FOREO For You pak budete mít svou denní rutinu neustále při ruce a pod kontrolou.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.