Sociální sítě
Nahoru

Dopřejte si s Rituals dokonalou péči o sebe

Značka Rituals Cosmetics opětovně uvádí na trh The Ritual of Sakura, svou nejprodávanější a nově rozšířenou kolekci. Zároveň oznamujeme, že máme novou a výjimečnou limitovanou edici The Ritual of Yozakura.

Tato kolekce nabízí lákavou řadu produktů do koupele, na tělo a do domácnosti, která navazuje na úspěch The Ritual of Sakura a jejíž složení využívá ingredience jako je třešeň Yoshino a extrakt z černé rýže. Ale je toho víc! V rámci spojení těchto dvou krásných kolekcí Rituals Cosmetics uvádí na trh zcela novou dárkovou sadu.

Probuďte se s The Ritual of Sakura

The Ritual of Sakura byl inspirován japonskou tradicí pozorování květin Hanami a byl vytvořen tak, aby pomohl oslavit každý okamžik a najít krásu, která se v něm skrývá.

Znovuuvedením této ikonické kolekce na trh Rituals vyzývá všechny, aby opět objevili sladkou a květinovou vůni, která je v zákaznických průzkumech považována za nejoblíbenější. Kromě stávající řady pro koupel, tělo a domácnost relaunch zahrnuje tři nové a fascinující produkty: tělové pěnové mléko, přírodní tělový booster s kyselinou hyaluronovou a přírodní tělový booster s bakuchiolem.

The Ritual of Sakura

Řada s jemnou vůní třešňového květu a vyživujícími vlastnostmi rýžového mléka obsahuje nejméně 90 % složek přírodního původu a je vytvořena tak, aby přinášela regeneraci mysli, těla i duše.

Užijte si den a zpříjemněte noc s The Ritual of Yozakura

Na základě úspěchu nejprodávanější kolekce Sakura vytvořila společnost Rituals novou fascinující limitovanou edici The Ritual of Yozakura. Tato kolekce je inspirována tradicí Yozakura, starobylým japonským zvykem pozorování třešňových květů v noci.

The Ritual of Yozakura

Umožňuje nám připomenout si, že život je stejně jako křehké okvětní lístky sakury krásný i pomíjivý a měli bychom využít každý okamžik. Dlouhotrvající, intenzivní květinová a svěží jantarová vůně je tvořena minimálně z 90 % složkami přírodního původu jako je třešeň Yoshino a výtažek z černé rýže.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.