Sociální sítě
Nahoru

Netradiční spojení světa motorsportu a golfového luxusu

Rok 2024 přinesl do světa byznysu a motorsportu novou výzvu a příležitost. Effective Racing – nezávislá závodní stáj Formule 3 a Enter Business Club jsou připraveni stát se klíčovým hráčem.

Za vysoce úspěšnou stájí stojí pilot a vizionář Vladimír Netušil. Profesionál, jehož cílem je nejen závodit, ale také budovat mezinárodně uznávanou značku s unikátním obchodním networkingem. A právě jeho nové partnerství s 55 HOLES Golf Destination otevřelo dveře do nových obzorů podnikání.

Vladimír Netušil, respektive jeho stáj a projekty, se stal partnerem prestižního GRAND OPENING 2024 – GOLF RESORT 55 HOLES. V krásné přírodě Moravskoslezského kraje vznikla inovativní a unikátní spolupráce spojující svět motorsportu s exkluzivní golfovou destinací. Netradiční partnerství burácejících motorů a důstojně klidných greenů odstartovalo nejen významnou golfovou událost roku. Zároveň zahájilo novou éru, která propojuje vášeň, přesnost a strategii.

,,Je pro mě velkou ctí, být součástí této inovativní spolupráce, která spojuje svět motorsportu s exkluzivní golfovou destinací. Partnerství mezi Effective Racing, Enter Business Clubem a 55 HOLES Golf Destination otevírá nejen nové obzory podnikání, ale také rozšiřuje možnosti pro naše klienty a partnery v obou odvětvích. Společně vytváříme prostředí pro synergii, poskytujeme platformu pro nové obchodní příležitosti a společenské kontakty. Jsme rádi, že můžeme přispět k rozvoji tohoto krásného regionu a podpořit charitativní aktivity, které poskytují pomoc tam, kde je jí nejvíce potřeba,” vysvětlil Vladimír Netušil, CEO Effective Racing a Enter Business Clubu.

Jeho cílevědomost a vášeň nekončí pouze u závodních tratí. Přesahuje právě do světa podnikání, kde buduje síť nových obchodních partnerství skrze Enter Business Club. A společně dokáží nabídnout to, co málokdo.

Zážitek & Byznys

Stáj Effective Racing se chystá na vzrušující a nabitý rok, během kterého zamíří na několik prestižních okruhů. Mezi ně patří Hockenheimring Baden-Württemberg, SPA Francorchamps, Hungaroring, Circuit Paul Ricard, Red Bull Ring, Circuit de Barcelona-Catalunya a Autodromo Nazionale Monza. Již tradiční příležitostí pro fanoušky závodů formule jsou i v roce 2024 zážitkové Paddock passy. Jinými slovy – fanoušci formulí si mohou závod užít fakticky jako součást týmu.

,,Paddock pasy nejsou jenom o emocích závodní atmosféry, ale představují i vynikající příležitost k obchodním setkáním a budování vztahů,” zdůraznil Vladimír Netušil.

,,Vznikly na základě zájmu našich partnerů, kteří chtěli zažít ten adrenalin přímo z naší ‘garáže’. Chceme jim poskytnout komplexní zážitek od rezervace letenek a hotelů, přes organizaci dopravy, zajímavého programu až po samotné závody, vynikající gastronomii a navíc s networkingovým přesahem.”

Tento dynamický mix sportovního ducha a podnikatelských příležitostí otevírá nové horizonty nejen pro závodní tým. S příchodem sezóny 2024 je stáj Effective Racing připravená ukázat svůj talent a odhodlání na trati i mimo ni i fanouškům, partnerům a klientům, kteří hledají nezapomenutelný zážitek spojený s vášní pro rychlost a preciznost.

Zatímco Vladimír se soustředí zejména na ty momentálně úspěšné, jeho manželka Renáta to vyvažuje na druhé straně spektra. Podporuje růst zdravého sebevědomí dětí, u který by jejich talent mohl zůstat neobjevený jen kvůli ztíženým startovacím podmínkám.

Příběh Nadace EGO, která dělá život dětí v dětských domovech krásnější

,,Když něco opravdu chceme, dokážeme to,“ říká Renáta Netušil, zakladatelka Nadace EGO. Jaké podpory se mohou děti v dětských domovech těšit? V dětských domovech, kde mladé osobnosti hledají vlastní cestu, jsou často skryté neuvěřitelné talenty, nadání a sny. A často skryté zůstanou – i před jejich vlastníky. Cesta k jejich objevení, a hlavně naplnění, je plná překážek. Proto Nadace EGO podporuje růst zdravého sebevědomí těchto dětí, kterým nabízí pomoc na cestě k jejich snům. Třeba i díky netradičním zážitkům.

Mezi poslední projekty, kterými Nadace EGO dopřála dětem z dětského domova netradiční zážitky, bylo právě už výše zmíněné otevření největší golfové destinace v České republice – 55 Holes Golf Destination. Součástí akce byly charitativní aktivity ve spolupráci s touto nadací.

Vložkou golfového turnaje byly zajímavé sázky se španělským trenérem světové úrovně Gonzalo Sánchezem, přičemž “prohrané” částky každého účastníka putovaly na podporu dětského domova v Čeladné. Slavnostní galavečer pak pokračoval aukcí. Zájemci dostali šanci vydražit například obraz od Renáty Netušil, fotbalový dres Marka Jankulovského, disk z Formule 3, věnovala stáj Effective Racing, ale třeba i obrázky přímo dětí z domova. Jen samotná aukce vynesla úctyhodných 80 tisíc korun, které byly již transparentně odeslány právě dětem z dětského domova Čeladná.

Možná důležitější než peníze byly zážitky. Renáta Netušil se během dne věnovala dětem z dětského domova a kromě povídání měly děti možnost posadit se do formule, být svědky profesionálního focení večerních šatů, nebo vyzkoušet si odpal na driving range s profesionálním trenérem. Pro mnohé z nich to bylo poprvé a u některých bylo vidět, že by byly rády, kdyby to nebylo naposledy.

Proč právě Nadace EGO? ,,Za poslední roky jsem prošla mnoha životními výzvami a naučila se pracovat na své osobnosti. Vím, jak důležité je mít zdravé sebevědomí a jak nesmírně nezbytné je věřit sám v sebe. Proto jsem se rozhodla věnovat svůj čas a energii podpoře dětí v dětských domovech” vysvětlila Renáta Netušil.

Nadace EGO probouzí emoce, podporuje a věří. Pomáhá tam, kde vše začíná – v dětských snech. A pomáhá je plnit. Podpořit dětské osobnosti, které neměly takové štěstí jako my, můžete i Vy. Stačí navštívit webové stránky www.nadaceego.cz načtěte QR kód a pošlete libovolnou částku na uvedený transparentní účet 2002707690 / 2010. Obratem se s vámi Nadace spojí a zašle potvrzení o daru.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.