Sociální sítě
Nahoru

Móda, která vyzdvihuje ženu: Tatiana Kováříková představila kolekci s názvem AURA

Tvorba Tatiany Kováříkové je typická svou možností navázat a kombinovat modely i z předchozí tvorby. Je vždy důležité, aby outfit, který žena zvolí s ní souzněl a podtrhl její přednosti. Nová kolekce kombinuje tvary, látky a styly, aby sváděly a ohromovaly, ale formou tichého luxusu.

Kolekce AURA vyzývá k odvážnosti a nemá pevně stanovené okamžiky dne, kdy jednotlivé modely nosit. Žena by měla volit dle sebe. Její dynamický a jiskřivý duch dává podstatu celé kolekci. Nově Tatiana Kováříková představuje dvě linie tvorby, jež budou k dispozici v butiku.

Potřeby aktivní ženy umí ve svých kolekcích návrhářka Tatiana Kováříková vždy velmi dobře obsáhnout, což potvrzuje i nová kolekce AURA. Jejím výrazným prvkem a spojovatelem zároveň je kombinace protikladů ať už v barevnosti, tak ve využití materiálů a střihů. Pilířem šatníku každé ženy je dobře padnoucí model a možnost variabilních kusů, které využije k různým obměnám nošení.

Smokingový kabát, který lze nosit jako kabát, ale zároveň jako šaty. Krajka v nádherném bílém odstínu na šatech působí jemně a společensky, ale v kombinaci s černým kabátkem či krátkou bundou se mění v moderní outfit, nejen do města. Bílá a černá vždy funguje.

Protiklady, které se přitahují jsou v nové kolekci značky TATIANA představeny několikrát. Například v podobě bílých halenek, které svou lehkostí fungují jako druhá kůže v kombinaci s černými šortkami nebo kalhotami. Na odstínu dne a naopak černé noci na šatech a kabátcích nádherně vyniká struktura látky evokující běh dne a noci. Stejně efektně v kolekci působí i zakomponování šifonu coby látky používané na večerní siluety po boku zdánlivě prostého lnu.

Tatiana Kováříková nově uvádí dvě linie tvorby. První s názvem TATIANA – READY TO WEAR, která bude k dispozici standardně v butiku je určená pro každodenní nošení a druhá nesoucí název TATIANA – ATELIER zahrnuje společenské šaty, pro které je Tatiana jednou z nejvyhledávanějších návrhářek u nás. TATIANA – ATELIER prezentuje exkluzivní tvorbu na míru a jedinečnost šatů Couture.

Právě tuto linii své tvorby prezentovala na přehlídce Tatiana Kováříková prostřednictvím lesku a třpytu noční oblohy a nesměla chybět intenzivní červená barva. Červená podtrhla i atmosféru přehlídky v podobě skleniček s exkluzivním šampaňským MUMM, které si hosté po celou dobu večera mohli vychutnávat.

Velmi důležitý prvek celé přehlídky Tatiany Kováříkové vždy představují účesy a líčení. Vše musí vzájemně souznít. Úpravu vlasů modelek měl již tradičně na starost salón Roberta Starého, který u nás patří mezi kadeřnickou elitu.

Vždy nám jde o jemné detaily a propracovanost. V tomto případě jsme hledali jiné provedení klasického culíku s ultra uhlazeným vzhledem, kde jsme se zaměřili v zadní části právě na detail u propletení pramenu v týlu hlavy,“ uvedl Robert Starý. Zajímavý, GLOW make-up vznikl pod taktovkou týmu YSL vedeného uznávanou make-up artistkou Michaelou Ohemovou.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.