Sociální sítě
Nahoru

Zenith důmyslně rozšiřuje svou kolekci Skyline

Pražské hodinářství Carollinum rozšířilo své portfolio o prémiovou značku Zenith přesně včas – tedy v době, kdy linie Defy Skyline sklízí neuvěřitelný úspěch po celém světě. Veze se na vlně trendů, které jasně hovoří ve prospěch ocelových hodinek soudkovitého tvaru s plně integrovaným náramkem a s modrým číselníkem.

Nový model Defy Skyline Chronograph je současným ztělesněním know-how značky a chronografem pro 21. století. Jejich 42mm ocelové pouzdro s 12stěnnou lunetou, které je mimochodem voděodolné do 100 metrů, si zachovává architektonické znaky kolekce Defy Skyline.

Číselník se vzorem připomínajícím hvězdnou oblohu v kovově černé, stříbrné nebo modré barvě má layout typický pro chronografy se strojkem El Primero. Jde o tři registry a okénko s datem v barvě číselníku na pozici mezi čtvrtou a pátou hodinou.

Číselník lemuje vnitřní luneta indikující pomocí centrální sekundové ručky chronografu intervaly desetiny sekundy. Uvnitř pouzdra je totiž uložen nejnovější vysokofrekvenční 5Hz kalibr El Primero 3600 se samonátahem a rezervou chodu 60 hodin.

Ocelový tříčlánkový tah lze snadno vyměnit za kaučukový pásek, jenž je součástí balení, které vyjde na 225 900 Kč.

Více z rubriky Chronografy

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.