Sociální sítě
Nahoru

Baron Hildprandt získal zlatou medaili v mezinárodní soutěži Monde Selection Quality Awards

Ve významné mezinárodní soutěži kvality výrobků Monde Selection Quality Awards získal Baron Hildprandt Ze zralých hrušek zlatou medaili za vynikající kvalitu. Toto prestižní ocenění potvrzuje vysokou úroveň českých ovocných destilátů i um zkušeného mistra destilatéra, který stojí za výrobou této ovocné speciality.

Hruškovou specialitu Baron Hildprandt Ze zralých hrušek můžete pořídit na www.1er.cz za 740 Kč

Zámecká palírna v Blatné má již na svém kontě řadu produktů s oceněním a nyní se mezi ně přidal i Baron Hildprandt Ze zralých hrušek. Prestižní zlatou medaili za kvalitu získal v 63. ročníku mezinárodní soutěže Monde Selection Quality Awards, v níž jsou oceňovány vynikající potravinářské produkty. Toto ocenění je potvrzením, že tradice, pečlivý výběr surovin a inovativní přístup k výrobě jsou klíčem k produkci destilátů světové třídy.

Baron Hildprandt Ze zralých hrušek má harmonickou, ovocnou a lehce nasládlou chuť. Té je dosaženo díky pečlivé práci mistra destilatéra Václava Šitnera, který dohlíží na precizní proces výroby, na jehož konci vzniká dokonalý hruškový blend.

Každá lahev nesoucí štítek s označením od této prestižní soutěže zákazníkovi zaručí, že si pochutná na prvotřídním nápoji. Monde Selection Quality Awards má mnohaletou tradici a hodnocení probíhá podle přísných kritérií, což dokazuje jedinečnost každého oceněného produktu.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.