Sociální sítě
Nahoru

Nově otevřený Koscom Servis překvapí svou prostorností

Už téměř 35 let představuje hodinářství Koscom synonymum pro spolehlivost a kvalitu v oblasti péče o hodinky, a to nejenom mechanické. S blížícími se oslavami výročí se vedení společnosti rozhodlo svou působnost ještě více rozšířit. Proto bylo právě otevřeno zbrusu nové servisní středisko, které se nachází hned vedle prodejní plochy v pasáži Florentinum. Koscom Servis umožňuje poskytovat specializované služby od drobných oprav až po generální servis vašich milovaných kousků, a to bez ohledu na typ strojku.

Jako oficiální servisní středisko pro 24 předních hodinářských značek včetně brandů Certina, Oris, Rado, Frederique Constant, Seiko nebo třeba TAG Heuer, zde zajišťují záruční opravy s odbornou precizností. Nejenže se můžete spolehnout na jejich odbornost, ale také na rychlost. Služby zahrnují vše od generálních oprav, po velmi rychlé výměny baterií, zkracování náramků, výměnu řemínků nebo důkladné čištění hodinek pomocí ultrazvuku.

Pro zákazníky představuje Koscom Servis nejen zázemí pro opravy, ale také místo, kde lze své hodinky nechat oživit a přizpůsobit vlastním potřebám. Servis lze navštívit od pondělí do pátku, a to od 9:00 do 20:00. Objevit zde lze, jak může kvalitní servis prodloužit životnost hodinek a zlepšit celkovou spokojenost s nákupem.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.