Sociální sítě
Nahoru

Champagne Deutz sbírá v novém Průvodci champagne skvělá hodnocení

V nejnovějším vydání prestižního průvodce světem šampaňského od renomovaného kritika vín Tysona Stelzera získalo populární Champagne Deutz vysoké hodnocení a upevňuje svou pozici na špičce šumivých vín. Ochutnejte jej a přesvědčte se sami.

Ve světě šumivých vín existuje jen málo značek, které by byly synonymem pro nekompromisní kvalitu a exkluzivitu tak jako Champagne Deutz. V nejnovějším vydání renomovovaného průvodce světem šampaňského The Champagne Guide od uznávaného kritika vín Tysona Stelzera sbírá Champagne Deutz samá vynikající hodnocení svých vín, což potvrzuje jejich mimořádnou kvalitu a přitažlivost pro milovníky šampaňského po celém světě.

Výjimečné Champagne Amour de Deutz 2013 získalo celých 98 bodů ze 100. Není se čemu divit, je to unikátní ročníkové šampaňské vyrobené pouze z hroznů odrůdy Chardonnay, které pocházejí z oblastí Avize, Le Mesnil-sur-Oger a Villers-Marmery. Champagne Amour de Deutz 2013 má jemné perlení a vyzrálé aroma po citrusových plodech a briošce.

Stejně vysoké hodnocení získalo i Champagne Cuvée de William Deutz 2013, v němž se skvěle doplňují odrůdy Pinot Noir, Chardonnay a Pinot Meunier. Hrozny odrůdy Pinot Noir pocházejí z terroirů Ay, Ambonnay, Bouzy a Mareuil-sur-Ay, Chardonnay pochází z terroirů Avize, Le Mesnil-sur-Oger a Chouilly, Pinot Meunier z Pierry a Montigny-sous-Châtillon. V silné bohaté vůni ucítíte tóny bílých broskví, medu, koření a muškátového oříšku. Champagne Cuvée de William Deutz 2013 má jemnou chuť koření a čerstvých sušenek.

Skvělé hodnocení (94/100) získala i další šumivá vína z šampaňského domu Deutz, Champagne Brut Classic Deutz a Champagne Brut Rosé Deutz. Obě tato základní šampaňská neročníková vína uspokojí i ty nejnáročnější milovníky bublinek, které v chuti i aroma potěší ovocnými tóny a skvěle poslouží k romantické večeři i jako přípitek na oslavě.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.