Sociální sítě
Nahoru

Bohemian představuje novinky: Bohemian Bitter a Bohemian Spicer

Značka Bohemian, která reprezentuje českou přírodu zhmotněnou v chuti a vůni, rozšiřuje svoji nabídku hned o dvě novinky: Bohemian Bitter a Bohemian Spicer. Tyto nové přírůstky představují dokonalou symbiózu tradičních receptur a moderního přístupu k výrobě alkoholických nápojů. Zavřete oči a nechte se unést do světa koření a bylinek.

Obě novinky značky Bohemian můžete pořídit na www.1er.cz za 640 Kč

Ke značce Bohemian neodmyslitelně patří dokonale kvalitní alkoholické nápoje inspirované českou přírodou. Nyní se můžete potěšit jejími novinkami v podobě hořkobylinných a bylinných likérů z dílny mistra destilatéra Václava Šitnera, Bohemian Bitter a Bohemian Spicer. Jak už to u této značky bývá, stačí vám jen ochutnat a můžete se nechat unášet na stéblech českých luhů a hájů.

Bohemian Bitter je novodobý fernet s hlubokou chutí. Inspirací pro tento nápoj byla tradiční receptura fernetu, s unikátní směsí 18 druhů bylin a koření. Bohemian Bitter nabízí intenzivní hořkou chuť, která je vyvážená jemnými tóny koření, a je ideální pro požití jako digestiv nebo jako základ pro sofistikované koktejly. Obsahuje 40 % alkoholu a dostane vás svou nespoutanou hořkostí.

Představte si bylinnou symfonii v každém doušku. Přesně takový je nový Bohemian Spicer. Jde o bylinný likér s obsahem alkoholu 35 %, který vyniká svojí výraznou aromatickou chutí získanou ze silného extraktu z šípků a plodů planých růží. Vyrobený z celkem 42 pečlivě vybraných šumavských bylin a koření, tento likér se stane nezbytným doplňkem pro milovníky jedinečných gurmánských zážitků. Bohemian Spicer může být podáván čistý na ledu nebo jako základní ingredience, která ozvláštní každý míchaný nápoj.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.