Sociální sítě
Nahoru

Nový monobrand butik IWC na Madison Avenue

V srdci New Yorku, na proslulé Madison Avenue, rozšířil švýcarský hodinářský gigant IWC Schaffhausen svou přítomnost otevřením nového vlajkového obchodu.

Nový butik, umístěný na prestižní adrese 645 Madison Avenue, nejen že zvýrazňuje dlouholeté dědictví značky v oblasti precizního řemesla, ale také uvádí na trh nový koncept obchodu. „Tento prostor skutečně odráží naši identitu, spojující moderní prvky s osvědčeným řemeslem a technologiemi, které jsou středobodem naší značky,“ říká Stanislas Rambaud, prezident IWC v USA.

Jednou z hlavních atrakcí nového obchodu je průhledný hodinářský ateliér, který umožňuje zákazníkům sledovat mistrovství hodinářů IWC při práci. Obchod dále disponuje zónou pro individualizaci hodinek Portugieser, kde si mohou zákazníci na míru upravit materiály pouzdra, barvy číselníků a další prvky svých hodinek.

Butik také představuje nejnovější technologie, včetně Cyberloupe – systému, který umožňuje návštěvníkům detailnější pohled na složité komponenty hodinek prostřednictvím obří obrazovky. Pro ty, kteří mají zájem o technickou stránku, jsou zde vystaveny i modely ultra komplikovaných počinů, včetně manufakturního strojku Calibre 52000 a systému nátahu Pellaton.

IWC Schaffhausen se nezapomnělo zaměřit ani na kulturní a komunitní aspekt. Butik nabízí Big Pilot Cafe NYC, kavárnu s krbem a lounge, kde se podává káva vyvinutá ve spolupráci s Coffee Project New York. Práv káva je součástí snahy zlepšit životní podmínky v rámci celého dodavatelského řetězce kávy a je důkazem závazku IWC k udržitelnosti a podpoře lokálních podniků.

S novým obchodem na Madison Avenue znovu potvrzuje IWC Schaffhausen své postavení jakožto lídra v oblasti luxusního hodinářství. Butik nejenže slibuje jedinečný zážitek z nakupování, ale je také místem, kde se setkávají tradice, inovace a komunitní hodnoty. To vše v městě, které nikdy nespí a které je jako stvořené pro prezentaci toho nejlepšího, co švýcarské hodinářství nabízí.

Více z rubriky Butiky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.