Sociální sítě
Nahoru

Airbnb a Ferrari přináší pro fanoušky motorismu zážitek snů

Pokud jste někdy snili o tom, prozkoumat zákulisí slavného světa Formule 1, váš sen se může stát skutečností. Díky novému partnerství Airbnb s Ferrari se otevírají dveře do exkluzivního světa motorsportu, které zahrnují víkend plný adrenalinu, luxusu a historie. Tato neopakovatelná nabídka je součástí série ‚Icons‘ od Airbnb, která je známá svými jedinečnými zážitky, a tentokrát míří přímo do srdce Tifosi – oddaných fanoušků značky Ferrari.

Začněte víkend tím, že se zúčastníte Velké ceny Itálie ve Formuli 1 s exkluzivním přístupem do VIP paddocku, kde se můžete setkat s hvězdami závodního okruhu. Ale to je jen začátek. Airbnb a Ferrari vás zvou strávit noc přímo v muzeu Ferrari v Maranellu, kde bude vaším hostitelem samotný Marc Gené, bývalý závodník Formule 1 a testovací jezdec.

Muzeo Ferrari, které je domovem některých z nejúspěšnějších závodních vozů ve Formuli 1, otevírá své dveře pro nocleh poprvé v historii. Uspořádání spací části je samo o sobě uměleckým dílem – postel uprostřed expozice je čalouněná v pravé kůži používané v klasických závodních autech Ferrari, a co víc, je v ikonické Ferrari červené. Naproti posteli se tyčí stěna připomínající největší motorsportové úspěchy Ferrari, což zajišťuje, že vaše sny budou plné rychlosti a slávy.

Následující večer se přesuňte do restaurace Cavallino, která byla založena Enzem Ferrarim. Restaurace leží přímo naproti továrně Ferrari a je známá místem, kde Enzo slavil své závodní vítězství. Tady, v historicky nasyceném prostředí, si vychutnáte večeři, která je tak vzácná jako samotné vozy, které Ferrari vyrábí.

Celý víkend vrcholí závratným zážitkem na Pista di Fiorano, kde se budete moci svézt v Ferrari 296 GTB. Fiorano, zkušební trať továrny Ferrari, je místem, kde jsou všechna silniční auta Ferrari důkladně testována – a nyní i vy máte šanci pocítit její magii.

Tento víkend je mnohem více než jen sledování závodů. Je to kompletní zážitek, který vás zavede přímo do jádra Ferrari, umožní vám prožít noc v muzeu obklopeni dědictvím a vzrušením a nabídne vám pohled do světa luxusu, který je obvykle vyhrazen jen pro vybrané. Tyto balíčky jsou extrémně limitované, takže pokud máte zájem stát se součástí této elitní skupiny, neváhejte. Je to příležitost, která se může nabídnout jednou za život, a nabízí perfektní mix adrenalinu, historie a elegance, který lze najít pouze v srdci Ferrari.

Více z rubriky Adrenalin

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.