Sociální sítě
Nahoru

Irský bar, kde to žije

Těsně před koncem roku 2023 se otevřel Gabby’s Irish Pub. Nyní slaví půl roku a nemůže si stěžovat na návštěvnost. Od úterý do neděle otevírá v 18:00 a nutno podotknout, že se zde dveře netrhnou od samého otevření, ať je všední den nebo víkend.

Neuvěřitelně příjemná atmosféra láká dvojice na večeři a drink, ale i skupiny přátel, kteří zde fandí zápasu nebo pořádají šipkový či kulečníkový turnaj. Tím to ovšem nekončí. V Gabby’s se rozmohl hudební nešvar neboli karaoke. Zpívá personál, který nastavil příčku opravdu vysoko. Dále zde probíhá i profesionální karaoke se zpěvákem.

Tedy hudba v Gabby’s zní každý den. Speciální páteční večery patří hudebním skupinám, které zde předvádí neskutečné koncerty. Neplatí se žádné vstupné, ale doporučujeme rezervaci předem. Podnik má sice kapacitu 150 míst, ale večer co večer si není kam sednout. Jedním z nejoblíbenějších zpěváků, který se do Gabby’s Pub vrací je Ady Ferguson se svou kapelou. Jejich koncert nenechá nikoho z přítomných chladným.

Právě díky jeho talentu se rozhodl Gabby’s Irish Pub a vedlejší sesterský podnik Dutch Pub uspořádat koncert pod širým nebem. Ve vnitroblokové zahrádce se 15.6.2024 od 20:00 do 23:00 uskuteční neuvěřitelně nabitý koncert, kde vystoupí Ady Ferguson se svou kapelou. V případě nepřízně počasí se koncert uskuteční v Gabby’s Irish Pub.

Více z rubriky Bary

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.