Sociální sítě
Nahoru

Italské likéry Fratelli Branca v Čechách

Na českém trhu jsou konečně k dostání dvě z ikon italského likérového umění od značky Fratelli Branca. Jsou to Fernet Branca a Brancamenta, které můžete nyní ochutnat i vy.

Fratelli Branca je firma s rodinnou tradicí dlouhou více než 175 let. Podniká v oboru výroby prvotřídních likérů a je ztělesněním italského mistrovství v likérovém průmyslu. Ochutnejte Fernet Branca a mentolový likér Brancamenta od této ikonické značky a dopřejte si neopakovatelný zážitek plný chutí a historie.

Fernet Branca je hořký likér s aromatickým profilem, který je považován za symbol italské elegance. Jeho historie sahá do roku 1845 v Miláně, kde ho vytvořil místní podnikatel Bernardino Branca. Receptura fernetu je tajná a dědí se v rodině Branca z generace na generaci, což zajišťuje jeho konstantní kvalitu. Na výrobu tohoto hořkého likéru jsou použity byliny z 27 různých oblastí světa, včetně Jižní Afriky, Číny nebo Argentiny, což Fernetu Branca dodává jedinečné chuťové vlastnosti. Zároveň obsahuje i málo cukru. Nejméně rok pak dozrává k dokonalosti v dubových sudech. Fernet Branca se skvěle hodí k pití samotný, ale i do koktejlů.

Více z rubriky Domácí bar

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.