Sociální sítě
Nahoru

Lumene podpoří Nadační fond FAnn dětem

Nadační fond FAnn dětem opět spojil svoje síly se silnou skandinávskou značkou. Tentokrát je to finská péče Lumene, kterou najdete nově od dubna exkluzivně v celé síti kamenných FAnn parfumerií a na www.fann.cz.

Lumene je skandinávským lídrem v oblasti udržitelné pečující kosmetiky, které s mimořádným respektem k životnímu prostředí a s užitím lokálních ingrediencí přináší do celého světa kvalitní a funkční kosmetiku podtrhující přirozený jas a krásu pleti. V portfoliu najdete hned 36 produktů v několika liniích. Od mladistvé a problematické pleti, přes náznak prvních vrásek a známek únavy až po prémiové produkty pro celkové omlazení pleti. S tím vším si Lumene poradí.

Nákupem jakéhokoliv produktu značky Lumene v průběhu léta přispějete Nadačnímu fondu FAnn dětem 20 Kč. Tato nabídka platí od 1. 7. do 31. 8. 2024. Spojte příjemné s užitečným a podpořte tak dobrou věc.

Více z rubriky Nadace a pomoc

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.