Sociální sítě
Nahoru

Junghans Meister: Mistrovská třída ze Schrambergu

Název mluví za vše. Hodinky z kolekce Meister jsou mistrovskou harmonií designu. To je aspekt, který vyvolává u fanoušků hodinek nejvíce nadšení. A důvodů je pro to mnoho. Někteří milují dokonalé proporce a klasickou eleganci, zatímco jiní si cení spolehlivosti, jiní ocení vysoký komfort při každodenním nošení. Hodinky Junghans Meister zkrátka nabízejí vše.

A nový Meister Automatic sem přirozeně zapadá. Zákazníci mají na výběr ze dvou variant číselníku, které typicky pro tuto kolekci směrem k okraji číselníku vytvářejí elegantní kopuli.

Příznivci klasických barevných schémat si mohou vybrat světle šedý číselník s kruhovitým brusem, na kterém najdete čtyři aplikované indexy na 3, 6, 9 a 12 hodinách a mezi nimi natištěné jemné batonové značky.

Varianta s tmavě šedým číselníkem je však poněkud výraznější a má mužnější charakter díky speciálnímu laku, jehož barva se směrem k okraji číselníku postupně mění na tmavě antracitovou.

Na této variantě jsou navíc aplikovány všechny indexy. Ocelový tah z jemných článků je vyvinutý speciálně pro kolekci Meister tyto vizuální prvky dokonale doplňuje a díky dvojité skládací sponě navíc přispívá k pohodlí uživatele. Komfort při nošení vyplývá z ergonomického tvaru pouzdra z nerezové oceli, pohodlného průměru 40 mm, krátkých článků a vyváženého rozložení hmotnosti.

Všechny modely této řady mají diamantem broušené ručky vykládané ekologickou bílou luminiscenční látkou a datové okénko na třetí hodině. Všechny modely Meister Automatic mají navíc průhledné zadní dýnko, díky čemuž můžete pozorovat při práci kalibr J800.1 s rezervou chodu 38 hodin. Ten se může pochlubit krásnou povrchovou úpravou s ozdobným leštěním a modrými šroubky. I zde hodinky Junghans Meister Automatic zaujmou svou klasickou elegancí.

Více z rubriky Pánské hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.