Sociální sítě
Nahoru

Letošní ZUBRFEST podpořil mobilní hospic

Areál přerovského pivovaru ZUBR včera ožil již tradičním hudebním festivalem ZUBRFEST. Na dva tisíce návštěvníků uhasilo v horkém letním dni žízeň více jak 10 300 půllitry piva. Dvě hudební scény, čepovaný nefiltrovaný ZUBR Grand přímo z ležáckého sklepa, škola čepování piva nebo exkurze do provozu pivovaru – to byl jen zlomek zábavy, kterou si v sobotu 29. června užili návštěvníci ZUBRFESTU.

V atraktivním, hvězdami nabítém hudebním programu se na dvou pódiích vystřídalo celkem 13 kapel. Hlavní stage patřila kapelám Kameron, Alkehol, Marpo & TroubleGang, Robin Zoot, Tata Bojs a Škwor. Vedlejší stage nabídla vystoupení regionálních kapel Milenium, Aby Bylo Yasno, JaPh a Daark, Critical Acclaim, Doro, Penzistor a Stará Dobrá Ruční Práce.

S ohledem na slunečné počasí, kdy se odpolední teplota vyšplhala nad 30 stupňů, jsme pro návštěvníky připravili ochlazovací zónu s rozprašovacími mlžnými branami a nově i chill out zónu, kde si mohli odpočinout na lehátkách a paletových sedačkách rozmístěných na travnaté ploše ve stínu stromů,“ říká Kateřina Vilímová, brand manažerka značky ZUBR.

Široký pivní sortiment nabídl 10 druhů piva a pivní klasiku ze sortimentu pivovaru ZUBR doplnila nealkoholická piva Holba Nealko, Litovel Pomelo a piva z programu Sládkův Tip – Litovel Višňový ležák 12 a nealkoholický radler Litovel Hořký pomeranč. Na své si přišli i příznivci míchaných drinků, kteří si mohli vychutnat osvěžují netradiční pivní drinky Grand Lemon a Grand Orange, jejichž unikátní receptura obsahuje 4x chmelenou jedenáctku ZUBR Grand.

Vzhledem k tomu, že je pivovar ZUBR generálním partnerem HC ZUBR Přerov, nechyběla na akci ani tradiční autogramiáda A-týmu. Té se zúčastnil i známý přerovský rodák a odchovanec HC ZUBR Přerov Tomáš Kundrátek, který přivezl fanouškům ukázat medaili a pohár T.G. Masaryka z ELH a pochlubil se i čerstvě získanou zlatou medailí z Mistrovství světa v Praze.

Část výtěžku ze vstupného na ZUBRFEST byla věnována na dobročinné účely a generální ředitel Společnosti Pivovary CZ Group René Musila předal zástupkyni mobilního hospice Strom života, Monice Žídkové, dar ve výši 20 000 Kč. Činnost této organizace umožňuje pacientům s nevyléčitelnou nemocí, aby strávili závěr života v rodinném kruhu, zachovali si svoji důstojnost a měli přístup k co nejkvalitnějším službám. „Jsem velmi ráda, že jsme mohli tímto způsobem přispět k rozvoji činnosti, která je velmi potřebná a často nezastupitelná,“ říká Kateřina Vilímová, brand manažerka značky ZUBR.

Více z rubriky Nadace a pomoc

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.