Sociální sítě
Nahoru

Kdy se dostaví výsledek operace prsou?

Dokonalá ženská prsa neexistují. Jde o zcela subjektivní názor, avšak nezáleží na velikosti, ale hlavně na pevnosti a souměrnosti. Jestli B nebo D je již na každém. Augmentace neboli zvětšení je nejčastějším zákrokem na většině českých i zahraničních klinik. Pozor, ovšem nový vzhled nenastává okamžitě.

Ať už člověk jde na modelaci nebo redukci, výsledek konečného vzhledu se dostaví nejdříve za 6 měsíců. U zvětšení prsou je to i déle. Do roka žena vidí svůj vysněný dekolt. Jak pracuje gravitace, začíná poprsí vypadat přirozeně. Ženy jsou po operacích nadšené, ale po dalších měsících nevěří vlastním očím.

Umělé prsa vypadají jako přírodní. Jasným důkazem je Natáliia Mykytenko, která mimo své působení v televizní soutěži, je úspěšnou influencerkou. Její prsa měla doslova mezi sebou dálnici. Nehezký dekolt, po kterém se všichni vozili.

Před 9 měsíci Natáliie podstoupila reoperaci na klinice ABCLINIC Art & Beauty. Výsledek nenechal jednoho člověka chladným. Natáliie si přála větší velikost prsou bez rozestupu. Vyhlášený lékař MUDr. Matěj Patzelt z kliniky ABCLINIC Art & Beauty se nelehké reoperace zhostil s neuvěřitelnou grácií. Po operaci se výsledek Natálii velmi líbil a byla nadšená. Ovšem to pravé nastalo až nyní. Její dekolt je zcela jiný než téměř před rokem. Prsa povolila a nabrala správný směr. Jak půjde čas, budou dokonalejší a dokonalejší.

Je nutné si tedy uvědomit, že augmentace neboli zvětšení prsou není záležitostí jednoho dne. Výsledek se dostaví do roka. Záleží na velikosti a fyzické dispozici každého jedince. Každopádně pohled do zrcadla je úžasný hned poté, ale co přijde po čase, je dechberoucí. Nikdo nepozná operaci, a navíc ocení tvar, souměrnost a plnost. Klinika ABCLINIC Art & Beauty na pražském Chodově je jednou z nejmodernějších klinik u nás. Disponují širokou škálou zákroků a vybavení. Kdo chce zažít vysokou lékařskou úroveň a moderní zázemí, rozhodně zvolí právě tuto kliniku.

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz