Sociální sítě
Nahoru

Veuve Clicquot představuje exkluzivní kolekci plnou slunce „Road to the Sun“

Před 250 lety zahájil šampaňský dům Veuve Clicquot svou neúnavnou misi šířit optimistickou kulturu „solaire“ po celém světě. Od roku 1877 je jeho ikonická žlutá barva, evokující slunce, nedílnou součástí etiket a symbolizuje pozitivní a inspirativní ducha značky.

Vizionářka Madame Clicquot, známá jako „La Grande Dame de la Champagne“, byla průkopnicí, která překonávala hranice své doby a přinášela revoluci do světa šampaňského. Její kreativita a odvaha zůstávají živým zdrojem inspirace pro šampaňský dům, který neustále usiluje o inovace. Tato filozofie je hluboce zakořeněna v DNA značky a sahá daleko za hranice enologie.

V průběhu let se šampaňský dům pustil do četných spoluprací, které povýšily jednorázové boxy na krásné, funkční a znovu použitelné předměty. Rok 2024 otevírá novou kapitolu s kolekcí Road to the Sun, která oslavuje příchod krásných teplých dnů a přináší nové ztělesnění filozofie „art de vivre“. Road to the Sun je pozvánkou pro všechny, kteří chtějí žít naplno a vychutnávat si energii slunce. Tato kolekce přináší život plný dobrodružství, radosti a sdílených okamžiků, kde každý den září jasněji a nabízí nespočet možností k uvolnění a radosti z přítomného okamžiku.

Vedený láskou k designu, šampaňský dům Veuve Clicquot s hrdostí představuje své základní potřeby pro život pod sluncem. V kolekci Road to the Sun najdete designové a praktické předměty, ideální pro elegantní a nenucené chvíle – ať už jde o spontánní výlet, dovolenou, nebo uvolněný piknik. Sofistikované, znovu použitelné a ekologické – každý předmět z nabídky slibuje jedinečný zážitek pro chvíle sdílené radosti.

THE CLICQUOT COOLER

The Clicquot Cooler je ukázkou dokonalého spojení estetiky a praktičnosti. Tento stylový a nenucený doplněk je ideální pro pikniky a díky chromované rukojeti ho lze snadno vzít kamkoli. Box uchová šampaňské v optimální teplotě až jednu hodinu. Vyrobený z plechu, nekonečně recyklovatelného materiálu, s vnitřní formou z odpadu cukrové třtiny, byl chladicí box navržen tak, aby byl odolný a dlouho vydržel, v souladu se závazky cirkulární ekonomiky šampaňského domu Veuve Clicquot. Barevné varianty tohoto elegantního a praktického boxu jsou dvě, růžová a žlutá, a připomínají etikety šampaňských lahví Brut a Rosé.

STYLOVÁ TAŠKA NA ŠAMPAŇSKÉ, NOVÝ MÓDNÍ DOPLNĚK PRO SLUNEČNÉ DNY

Šampaňský dům Veuve Clicquot přichází s trendy módním doplňkem pro slunečné dny – taškou na láhve, která je něžně nadýchaná jako obláček. Tato stylová taška je ideální pro přenášení a uchovávání šampaňského při optimální teplotě až jednu hodinu. Díky dvěma kapsám a funkčnímu ramennímu popruhu je ideální na cesty za dobrodružstvím. Navíc je navržena podle nejnovějších trendů a vyrobena z recyklovaných materiálů. Pyšní se emblémovou žlutou barvou šampaňského domu a lze ji ozdobit personalizovatelnými nášivkami, což činí každou tašku jedinečnou.

CLICQUOT ŠIPKA – PERSONALIZOVANÝ DÁRKOVÝ BOX

Clicquot šipka, inspirovaná kulturou designu a inovací, představuje moderní reinterpretaci silničních značek. Tento dárkový box může být personalizován tak, aby ukazoval vzdálenost mezi speciálním místem v srdci dané osoby a sklepy šampaňského domu v Remeši ve Francii.

Stejně jako pozvánka k připomenutí těch nejcennějších vzpomínek, capsule kolekce šipek „Follow Your Sun“ reflektuje intenzitu východu slunce. Tato limitovaná edice září živými a pestrými odstíny a zve k znovunavázání spojení s místy, která máme nejraději. Umožňuje personalizaci jednoho ze čtyř barevných dárkových boxů (k dostání je modrý, zelený, oranžový a růžový pro Rosé Non-Vintage). Clicquot šipka je vyrobena z plechu, nekonečně recyklovatelného materiálu, a je zcela bez plastů. Její vnitřní forma je vyrobena ze 100% odpadu z cukrové třtiny, což je v souladu se závazky cirkulární ekonomiky Veuve Clicquot.

Více z rubriky Módní doplňky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz