Sociální sítě
Nahoru

Juriho výběr

Španělská tapas restaurace Casa 71 v Londýnské ulici kousek od Náměstí Míru je výjimečná. Autentické prostředí španělské restaurace někde mezi Barcelonou a Madridem. Tady na bílých ubrusech chcete strávit celý večer s vytříbenými tapas ke sdílení.

Pokud ovšem váháte a nevíte, co si vybrat z širokého tapasového menu, je tady ideální možnost zvolit Juriho výběr. Majitel restaurace Jurij Kolesnik vybírá z denní nabídky tapas ty nejzajímavější. V setu pro 2 osoby, každý dostane TOP výběr 4 tapas a dezert. Tato nabídka 10 tapas včetně dezertu stojí 1590 Kč a během večera přítomní ochutnají báječný průřez španělskými chutěmi.

Pro představu v tapasovém menu lze ve studené formě okusit Ceviche z pražmy, okurku, omáčku z limetek a zázvor nebo Hovězí tatarák, wasabi majonézu, žampion a křen. Teplé tapas jsou velmi chuťově různorodé. Co takhle Haloumi s chilli džemem nebo Mini burger s trhnou krkovicí.

Pokud chcete okusit autentické španělské tapas, musíte dorazit právě do restaurace Casa 71. Nejlépe vezměte svou drahou polovičku nebo rovnou více přátel. Uvidíte, že nebudete chtít odejít a všichni u stolu se budou náramně bavit.

Více z rubriky Restaurace

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz