Sociální sítě
Nahoru

Podzimní edice Blue Book, Tiffany Céleste, je na světě

Společnost Tiffany & Co. oznamuje třetí a závěrečnou fázi vydání kolekce Blue Book 2024: Tiffany Céleste, která přináší nové mistrovské kousky vysokého šperkařství. Blue Book 2024: Tiffany Céleste oslavuje bezbřehou představivost legendárního návrháře Jeana Schlumbergera a jeho fascinaci záhadami vesmíru.

Hlavní umělecká ředitelka značky Tiffany pro šperky a luxusní šperky Nathalie Verdeilleová vzdává poctu legendárnímu návrháři Tiffany & Co. Jeanu Schlumbergerovi ve čtyřech nových kapitolách: Owl non a Rock/Sova na skále, Fénix, Unicorn/Jednorožec a Star Burst/Vzplanutí hvězdy. Každá kapitola nově interpretuje ikonická díla Jeana Schlumbergera, včetně jeho nejznámějšího návrhu pro Tiffany & Co.: Bird on a Rock/Ptáčka na skále.

Každá kapitola začíná intenzivní studií předmětů nebo témat, které ji inspirovaly. U podzimního uvedení Tiffany Céleste kapitoly Vzplanutí hvězdy, Fénix, Sova na skále a Jednorožec odkazují na mistrovské kousky Jeana Schlumbergera, například jeho brož Fénix,“ říká Nathalie Verdeilleová, hlavní umělecká ředitelka Tiffany & Co. „Všechny nové návrhy jsou poctou nezměrné kreativitě Jeana Schlumbergera.“

Podzimní vydání kolekce Blue Book 2024: Tiffany Céleste bude poprvé představeno na exkluzivním high jewelry eventu v Madridu.

Více z rubriky Diamanty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz