Italská gastronomie v podání michelinského šéfkuchaře Angela Sabatelliho přichází s exkluzivním degustačním menu, které propojuje prvotřídní suroviny a precizní techniku s autentickými italskými chutěmi. Tento oceňovaný kuchař, známý pro svůj cit pro detail a respekt k tradici, přináší do českého kulinářského prostředí nezapomenutelný zážitek.
Degustační menu začíná dvěma sofistikovanými předkrmy. Prvním z nich je jemné vejce s černým kořenem a černým lanýžem, kde se delikátní textura vajíčka snoubí se zemitými tóny a výrazným lanýžovým aroma. Druhý předkrm tvoří osvěžující kombinace chobotnice, brambor a pěny z tresky, doplněná omáčkou ze zelených rajčat, která podtrhuje harmonii mořských plodů a svěžesti zeleniny.
Hlavní chod představuje dokonale připravený medailonek z jehněčího filé, servírovaný s artyčoky a jemnou bylinkovou omáčkou, která zvýrazňuje přirozenou chuť masa. Celý gastronomický zážitek uzavírá lahodný dezert v podobě karamelové panna cotty s mandarinkovou omáčkou, která propojuje jemnou sladkost s osvěžující citrusovou notou.
Tříchodové menu je dostupné za cenu od 990 Kč ve vybraných restauracích hotelové sítě Czech Inn Hotels. Každý pokrm je pečlivě sestaven tak, aby přinesl jedinečný zážitek a ukázal špičkové řemeslo jednoho z nejuznávanějších italských šéfkuchařů současnosti.