Sociální sítě
Nahoru

Démonicky temný Nuit d’Issey Parfum

Po uvedení na trh nejnovější pánské vůně Nuit d’Issey Eau de Toilette, Issey Miyake nyní představuje zcela novou parfémovou vodu. Vůně oslavuje odvahu a svobodu muže Nuit d’Issey. Ke klasice panských vůní od Issey Miyake patří flakon v intenzivě černé barvě, který představuje noc. Sklo flakonu se vyrábí z matného, jemně pruhovaného černého skla. Černé, matné víčko dokonale podtrhuje elegantní styl flakonu.

IM_parfumMagnetický, svěží, intenzivní Nuit d’Issey Parfum přináší nové složení, ještě více podobné noci. Na začátku nás osvěží esence šťavnatého grepfruitu v kombinaci s růžovým pepřem. Smyslná kůže a vanilka obalí srdce vůně.  Na závěr dodají vůni plnost a intenzitu ušlechtilé tonka fazole a esence pačuli. Nová vůně Nuit d’Issey Parfum je symbiózou protikladů. Je to kontrast a hra mezi světlem a stíny. Nuit d’Issey Parfum představuje krásu šerosvitu.

Nuit d’Issey Parfum 75 ml, 1990 kč

Nuit d’Issey Parfum 125 ml, 2790 Kč

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.