Restaurace | 19.11.2017 | Jan Pešek

Speciální menu oslavující dekádu restaurantu U Emy Destinnové

Příjemná rodinná restaurace U Emy Destinnové, nacházející se kousek od Karlova náměstí, slaví letos v listopadu krásných deset let. Svým jménem se klaní obdivuhodné operní divě, která se v domě, kde restaurace sídlí, narodila. Tuto poctu skládá majitel i šéfkuchař v jedné osobně, Američan Steven Trumpfheller.
RM3C9800Tradiční českou kuchyni, natož tu americkou, zde však nečekejte. Základ totiž tvoří francouzsko-italská fusion cuisine, obohacená o nejlepší sezónní tuzemské i zahraniční suroviny. Významné místo zaujímají v jídelním lístku čerstvé ryby a plody moře nebo třeba i domácí dezerty. Hosté si však pochvalují i steaky – zejména Black Angus flank steak a rib-eye steak.
IMG_0362U příležitosti desetiletého výročí připravil Steven pro všechny návštěvníky během listopadu speciální 4-chodové degustační menu, servírováno denně 18 – 22 hod a to s velmi příznivou cenou 499 Kč na osobu.

  • Carpaccio z daňka s marinovanými meruňkami sušenými na slunci, opékané mandle, hoblinky z vyzrálého sýru pecorino a hořčično-citrónová vinaigrette se šalotkou
  • Mírně smažené mušle sv. Jakuba s mangovou sladko-kyselou kari omáčkou
  • Svíčková z divočáka se šípkovým demigace a bramborovým pyré
  • Medové Hennessy vanilkové créme brulée
Související články
reklama
Nenechte si ujít další zajímavé články
Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz