Sociální sítě
Nahoru

O2 TV: Dopřejte si luxusní televizní podívanou

Chytré telefony už kdekdo považuje za samozřejmost, a stejně tak ani chytré televize už v dnešní době nikoho příliš nepřekvapí. Chytrou televizi lze na rozdíl od klasického televizoru připojit k internetu, což lidem umožní na něm surfovat, prohlížet si videa nebo hrát hry. Když však na scénu přichází O2 TV, ostatní smart TV klopí uši a jen tiše přihlížejí. Díky bezkonkurenčním funkcím se totiž O2 TV řadí mezi průkopníky multimediálního požitku.

Zpětné zhlédnutí i 7 dní po odvysílání

Mezi hlavní přednosti digitální televize O2 TV patří funkce zpětného zhlédnutí, která vám umožní přehrát si jakýkoliv pořad až 7 dní po odvysílání. Svůj oblíbený seriál tedy můžete s klidem propásnout a pustit si ho později s tím, že přeskočíte všechny reklamy.

Úvodní obrazovka přímo na míru

O2 své klienty ušetří zdlouhavým probíráním se všemi 160 programy pomocí revoluční novinky Moje menu, neboli personalizované úvodní obrazovky, která se lidem přizpůsobí. Jakmile televizi zapnete, zobrazí se vám 3 přehledné řádky plné pořadů a filmů postavených čistě na vašem televizním vkusu, včetně posledního sledovaného pořadu či seznamu vašich oblíbených kanálů.

Jedinečné sportovní přímé přenosy

Mužské polovičky zcela jistě potěší nemalá sportovní nálož v podobě O2 TV sport. Její unikátnost spočívá ve vysílání přímých přenosů, které se jinde nevysílají. Stanete se pány přenosů nejlepších fotbalových utkání, tenisových přenosů WTA nebo přenosů světových závodů v motosportu, protože si mimo jiné můžete navolit i úhel záběru kamery tak, jak vám nejvíce vyhovuje. Vysílání si samozřejmě můžete kdykoliv pozastavit.

Porce filmů – bez stahování

O2 TV se pyšní také bohatou videotékou, ve které na vás čeká více než 1 000 filmů. Nic z filmového ani seriálového archivu si však nestahujete, ale díváte se ihned, přičemž je jen na vás, zdali si film pustíte s dabingem či v původním znění.

Uvažujete o dodatečné vánoční nadílce? Podívejte se na všechny výhody digitální televize O2 TV a dopřejte si i vy luxusní televizní podívanou jen za 299 Kč měsíčně. V případě, že si spolu se svou rodinou nebo přáteli sjednáte tarif O2 Spolu, digitální televizi získáte jen za 1 korunu.

Více z rubriky Tech

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.