Sociální sítě
Nahoru

Hotel Four Seasons v oblacích

Od prvního okamžiku, kdy vstoupíte na palubu, si užíváte služby specializovaného týmu Four Seasons Private Jet. Umožní vám sedět, odpočívat a užívat si každé chvíle naplno, během letu i těch, které strávíte mimo vzdušný prostor.

TCS_Four-Seasons_Private-Jet-e1454018382466

All – inclusive cestování

Součástí servisu je dvaceti čtyřhodinový concierge asistent, osobní cestovní průvodce, palubní šéfkuchař, lékař a speciálně trénovaná posádka týmem Four Seasons. Ráno se probudíte s vaší oblíbenou čerstvou kávou vedle lůžka a čekat vás bude zajištěné vízum i osobní řidič, který vás doveze na naplánovaný výlet do úžasných lokalit na trase letadla.

four_seasons_jet-800x533

Interiér v duchu klasiky Four Seasons

Kabina je koncipována jako první třída a to v celém letadle. Všechna sedadla splňují ty nejvyšší požadavky na pohodlí, design a relax během cesty. Od provonění interiéru parfémy značky Bvlgari až po servírování šampaňského Dom Perignon Vintage 2004. Každý má k dispozici osobní  iPad a také osobní lůžko o délce 2m pro maximální komfort.  Na palubě jednoduše najdete vyhlášené exklusivní služby a pohodlí, kterými se proslavila síť hotelů Four Seasons po celém světě.

four-seasons-private-jet-interior-dining-636x431

8 zemí za 24 dní

Nezapomenutelná cesta začíná v americkém Seattlu, pokračuje do Kyota, dále na Bali, Seychely, přes Rwandu, Marrakech, Bogotu, Galapágy a končí se v Orlandu. Za cenu od 138.000 dolarů se dostanete do míst, které se jinak v tomto čase nedají stihnout. A už vůbec ne v úrovni cestování, které nabízí pouze Four Seasons Private Jet. Navíc nabízí v každé destinaci jedinečný pohled na místní krásy a kulturu. Ve Rwandě navštívíte s průvodcem prales, na Galapágách se projedete soukromou lodí po stopách Charlese Darwina, a na Bogotě zase vyzkoušíte lekce tance nebo  v Kyotu soukromou večeři připravenou tradičními gejšami. Vše s osobním průvodcem.

SEY_925_788x591

 

Více z rubriky VIP servis

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.