Sociální sítě
Nahoru

Oslňující Elie Saab

Nový parfém Elie Saab navnadí, už svou kampaní, ve které vystupuje sofistikovaná mladá žena zahalená do třpytivých šatů značka rozjímající na střeše s výhledem na své rodné město zahalené zlatou aurou. Výhled přináší zpět nespočet emocí a pocitů při pohledu na toto privilegované místo.

Výjimečný, autentický, emotivní, Elie Saab Le Parfum Essentiel se připojil k linii Le Parfum, Le parfum in White a Le Parfum Royal.

Návrhář Elie Saab dává do všech svých vůní svět nadčasové ženskosti s jedinečným příslibem: vést výjimečný každodenní život. Dnes, devět let po uvedení Elie Saab Le Parfum, přichází sám návrhář s vůní, která oslovuje ženy, které vědí, co je pro ně tím nejdůležitějším základem, podstatou ženskosti.

Esence ženskosti v honosném flakonu zdobeném jemně kaligrafickou pečetí návrhářského domu leptané zlatem v průhledném sklu, který zobrazuje jemný růžový odstín vůně a vyjadřuje

naprostá ženskost nového stvoření.

Tato nová vůně vznikla díky úzké spolupráci s Maïou Lernoutovou blízké kolegyni Francise Kurdijiana, který se podílel na vzniku Le Parfum EDP, základem parfému jsou opět květy pomeranče a pačuli doplněné o bílé květinové chypre s nezapomenutelným jasmínem a medovou růží. Ve vrchních tónech jsou patrné čerstvé mandarinky, zářivé jako svítící zlaté slunce.

Elie Saab Le Parfum Essentiel vyjde na 1 590 Kč (30 ml), 2 490 Kč (50 ml) či 3 200 Kč (90 ml)

Jako třpytivá výšivka šatů Elie Saab Haute Couture, je zde také vzácná neroli esence, která propůjčuje své jemné třpytky. Krémová bílá gardénie svou jemností otevírá další vrstvy parfému a tím i ženskosti. Silným podpisem tohoto zářivě ženského složení je čistá podstata cedrového dřeva, která odráží skutečnou sílu ženy Elie Saab, která se dokonale mísí s její kůží a zobrazuje tak opravdové já.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.