Sociální sítě
Nahoru

Šetrný a harmonický způsob k odhalení přirozené krásy

Japonské rituály péče o pleť jsou proslulé po celém světě a beauty produkty s použitím hedvábí byly navíc mnoho let v Zemi vycházejícího slunce vyhrazeny pouze císařské rodině. Asijské umění krásy charakterizuje struktura rituálu rozložená do mnoha kroků a právě na tu se soustředí nová čisticí řada japonské ikony Sensai. Zahrnuje tři kroky, přičemž prvním z nich je Ultimate Cleansing oil, bohatý olej, který odstraňuje nečistoty a make-up. V druhé fázi pleť projde hlubokou očistou za pomoci krémového čisticího mýdla, jehož aplikace za pomoci luxusního jemného kartáčku zlehka exfoliuje pleť, zároveň ji masíruje a hlavně dokonale čistí póry.

Ultimate: The Cleansing Oil (3 250 Kč/150 ml) – jeho jemná textura je šetrná k pokožce a zároveň ji zanechává dokonale čistou. Bohatě esenciální olej snadno odstraňuje make-up. Pro čistou, svěží a plně hydratovanou pleť. Olej se snadno aplikuje a očistí vaši pleť, aniž by ji vysušil. Rituál, kdy vaše pleť opět bude přirozeně krásná a jemná.

Ultimate: The Creamy Soap (3 850 Kč/125 ml) – další krok k očištění pleti inspirovaný rituálem japonského čajového obřadu. Při kontaktu s navlhčeným jemným čistícím kartáčkem se konzistence změní na jemnou pěnu, která odstraňuje nečistoty do hloubky a odhaluje přirozenou krásu.

Ultimate: The Micro Lotion (6 490 Kč/120 ml) – průzračná jako pleťová voda a zároveň obohacující jako olej s revitalizujícími účinky s mikronizovaným olejem. Při kontaktu s pletí se promění z osvěžující lehké pleťové vody na bohatě hedvábné mléko s obsahem oleje. Sakura Eternal Complex v kombinaci s hydratujícími účinky Koishimaru Silk EX, působí na viditelné známky stárnutí a zanechává pleť vyváženou a dokonale připravenou na další kroky jedinečného rituálu.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.