Sociální sítě
Nahoru

Salon By Femme přichází s inovativní metodou zeštíhlení problémových

Revoluční kosmetický přístroj Thesara Air-In si díky jeho efektivitě a bezbolestnému průběhu procedury oblíbily miliony klientů po celém světě. Jak vysoce aktivní látky s pomocí vysoké koncentrace kyslíku dopravuje do nejhlubších vrstev pokožky a prostřednictvím ultrazvuku je aktivuje, dochází téměř bezprostředně ke stimulaci buněk. Krom okamžitého omlazení a zlepšení pleti lze jeho prostřednictvím docílit i viditelného zeštíhlení. Velkou výhodou je, že se dá použít na jakékoliv problémové partie – od stehen, přes bříško až třeba po boky.

Jíte zdravě, hýbete se, tělo zásobujete dostatečným množstvím vody, a přesto se vám v problematických partiích usazuje tuk? Může za to bazální metabolismus. Účinným řešením s jeho opětovným nastartováním je zvýšení agrininu v těle.

1. Odbourání tělesného tuku

Speciální argininové sérum v ampulích, určené pro salónní použití, prostoupí prostřednictvím „kyslíkové jehly“ přístroje Thesara Air-In do hlubších vrstev pokožky, kde ultrazvuk následně aktivuje účinné složky. Arginin zvýší bazální metabolismus a postará se o produkci oxidu dusnatého, který pomáhá udržet svalovou hmotu a vytvořit tak příznivý stav těla pro dietu. Karnitin transportuje přebytečný tuk skrz mitochondrie, kde ho promění v energii a tím se ho zbaví. Výtažky z artyčoku, které jsou bohaté na vlákninu a minerály, absorbují škodlivé látky a toxiny ve střevě. Hyaluronidáza pak pomáhá rozšířit cévy, kterými se rozložený tuk odbourává.

2. Posílení těla (v salónu společně s ultrazvukem, nebo i samostatně v domácích podmínkách)

Pro ještě lepší výsledky je dobré aplikovat spalovací Arginine Boosting Gel. Stejně jako sérum obsahuje arginin, karnitin, hyaluronidázu i výtažky z artyčoku. Navíc je jeho součástí i kolagen chránící i revitalizující pokožku, vysoce koncentrovaná výživná složka PDRN, která činí pokožku odolnou i jasnou. V neposlední řadě pak i přírodní extrakty jako kofein či skořici, které tělo zahřívají. Stačí nanést správné množství gelu na nepoddajná místa a krouživými pohyby masírovat (rukou či ultrazvukem), než se vstřebá.

3. Podpora metabolismu

Dlouhodobou podporu v boji s hromaděním tuku v těle vám zajistí doplněk stravy Thesera BBAERA s přírodními extrakty, které maximálně podporují metabolismus. Balení se skládá z tablet BBAERA (jsou nabité aktivními látkami a obsahují aloe vera pro detoxikaci, zelený čaj pro podporu střevního mikrobiomu a správné hladiny krevního cukru, zinek, riboflavin a thiamin) a ve vodě rozpustného prášku BBAERA 2 (obsahuje psyllium podporující pohyb střev, probiotické bakterie, spirulinu i extrakty z byliny Coleus forskohlii používané v ajurvédské medicíně, která podporuje metabolismus tuků).

Více z rubriky Zdraví a krása

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.