Sociální sítě
Nahoru

Zimní ráj v Jizerských horách: Hotel Královka a perfektní zázemí pro lyžování s gurmánskými zážitky

Když napadne čerstvý sníh, Královka v Jizerských horách se promění v ideální destinaci pro lyžaře i milovníky zimních sportů.

Tento čtyřhvězdičkový hotel, který se nachází na kopci nedaleko Bedřichova, nabízí přístup k Jizerské magistrále, kde se můžete vydat na více než 200 kilometrů upravených běžeckých tratí. Sjezdoví nadšenci ocení blízkost lyžařských areálů, jako je Tanvaldský Špičák či Severák. Ve svém novém vydání jej doporučuje ve svém výběru také magazín Top Class, a to ve své každoroční příloze Top Class Loves Skiing.

Luxusní ubytování s výhledem na zasněžené vrcholky

Hotel Královka nabízí ubytování v 22 moderních apartmánech a 9 útulných hotelových pokojích. Každý z nich je zařízen v souladu s přírodou a poskytuje hostům dostatek komfortu a soukromí. Apartmány jsou vybavené kuchyňským koutem, ideální pro ty, kteří si chtějí vařit sami, ale zároveň mohou využít restaurace v hotelu. Pohled z Královky, včetně její rozhledny, nabízí dechberoucí výhledy na zasněžené hřebeny hor a okolní lesy.

Špičková gastronomie pod taktovkou šéfkuchaře

Jedním z největších lákadel hotelu Královka je místní Královská restaurace, kde vládne šéfkuchař Patrik Bečvář, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, známý pro svůj inovativní přístup k tradiční české kuchyni. Jeho mistrovská kombinace čerstvých lokálních surovin a moderního pojetí gastronomie přináší nezapomenutelné gurmánské zážitky. V Královské restauraci můžete očekávat pokrmy, které nejen potěší chuťové buňky, ale také vizuálně ohromí svým precizním zpracováním. Zážitek z večeře po dni plném zimních aktivit je třešničkou na dortu celého pobytu.

Relaxace po dni na sjezdovce či běžkách

Po náročném dni stráveném na svazích či běžeckých tratích mohou hosté odpočívat v hotelovém wellness centru. Sauna, vířivky a další relaxační procedury jsou navržené tak, aby maximalizovaly pocit pohody a obnovily síly na další den plný zimních dobrodružství.

Ideální pro rodiny i páry

Ať už cestujete s rodinou nebo ve dvou, Královka má co nabídnout. Pro rodiny s dětmi je k dispozici venkovní dětské hřiště (největší v Jizerkách), zatímco páry mohou využít apartmány s venkovní vířivkou a užít si romantické chvíle s výhledem na horskou krajinu.

Více z rubriky Hory

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz