Sociální sítě
Nahoru

Dasha se na fotbale nudí, Abramovič jí postavil klub za 600 milionů Kč

Petr Čech a celá fotbalová Chelsea by se měla více snažit. Svého majitele Romana Abramoviče totiž stojí pořádné peníze. Ruský ropný magnát dělá své mladé přítelkyni Dashe Žukovové vše, co jí na očích vidí. Rozvedl se a nyní, když se údajně cítí znuděna neustálým sledováním zápasů v čestné lóži stadionu na Stamford Bridge, jí přímo pod povrchem buduje exkluzivní noční klub. Pozor, nebude veřejný. Dasha si sem bude vodit své kamarádky, které postihl stejný osud – zatímco manželé sledují fotbal, ony zívají nudou. Jak Abramovičův mluvčí sdělil magazínu TOP CLASS, projekt bude dokončen v prosinci. Jeho pýchou bude vodopád, který stál neuvěřitelných 4,9 milionu Kč. Celkový účet za vroucí dar Dashe, krásné ruské exmodelce, přesáhne 30 milionů dolarů, tedy asi 600 milionů Kč.

Abramovič je opravdový muž a kavalír. Dashe, která ukončila modelingovou dráhu jen kvůli podnikateli, koupil módní časopis, aby zde mohla uplatnit své zkušenosti a názory v pozici šéfredaktorky.

Více z rubriky Osobnosti

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.