Sociální sítě
Nahoru

Hublot a nový ambasador Ilie Năstase

Během ceremoniálu otevření nového luxusního butiku Hublot, který je již 36. v pořadí, spojila značka své síly s další legendou. Nejprestižnější ulice Londýna, New Bond Street, tak byla poctěna i návštěvou největší rumunské tenisové legendy Ilie Năstase, který spolu s CEO značky Jean-Claude Biverem představil zcela novou limitovanou edici hodinek Nastie Bang.

Hublot Nastie Bang vychází ze speciální limitované edice 132 číslovaných exemplářů. A proč 132? Toto číslo totiž symbolizuje počet titulů, kterých Ilie během své kariéry dosáhl. Dodejme jen, že 45 z nich bylo ve čtyřhře a 87 ve dvouhře.

44,5 mm černé keramické pouzdro linie Big Bang je osazeno tradičním automatickým kalibrem HUB 4100, který vychází z proslulého ETA Valjoux 7753 a nabízí funkce chronografu a data. V levé bočnici pouzdra je vyznačena Rumunská vlajka v jejichž barvách je vyvedený i samotný číselník. Sekundová ručka, s tenisovou stupnicí 15-30-40-game Nastase, vykoná v jedné sekundě osm kroků, stejně tak jako červená středová ručka chronografu, ke které náleží i 30minutový sčítač ve tvaru žlutého tenisového míčku. Z toho vyplývá i 4Hz frekvence vlásku, který je viditelný skrze safírové dýnko zkrášlené portrétem tenisty, jehož červeně vyvedený podpis nechybí ani na spodní straně vrchního safírového sklíčka.

Hodinky Hublot lze pořídit v exklusivním butiku v Pařížské ulici 1, cena tohoto modelu však zatím ještě nebyla stanovena.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.