Sociální sítě
Nahoru

Ztělesnění Anglie: Burberry Body

Burberry Body je novou kapitolou ve 155 letech historie Burberry. Název ztělesňuje ducha kultovního trenčkotu a také emoce a příběhy skrývající se za ním. Ztělesňuje pocit, který máte, když si obléknete trenčkot. Chtěli jsme vytvořit něco kultovního, unikátního a speciálního – soustředěni na přístup a energii trenčkotu – propojit všechno co děláme od hudby, módních kolekcí, vůní, našich prodejen, online světa a komunit. Spojujeme všechny naše příznivce a ukazujeme jim velmi osobitý pohled na věc. Esence je velmi britská a je to ten nejsmyslnější a nejženštější parfém, na kterém jsme kdy pracovali. Je sofistikovaný, moderní a delikátní.  Chtěli jsme ho lehký a ženský, ale zároveň osobitý – něco, co osloví ženy bez ohledu na věk – jedná se o postoj. Nenucená smyslnost tónů růže a kosatce kombinovaná s dřevitými nótami vytváří kultovní vůni, která je bezpochyby britská.“ Prohlásil Christopher Bailey, Burberry Chief Creative Office.

Hlavu vůně tvoří svěží zelený absint, ozařující elegantní broskev a rafinovaná frézie. Květinový buket přírodní růže a kosatce jemně prostupuje důvtipné teplé tóny santalového dřeva a tvoří srdce vůně. Základ je tvořen dřevitým cashmeranem, krémovou vanilkou, smyslnou ambrou a pižmem. Vzhled flakonu připomíná šperk, je elegantní a ženský, kombinovaný s propracovaným balením navrženým pro pocit čistého luxusu. Cena Burberry Body W EdP 85 ml 2 750 Kč je k zakoupení ve značkových parfumeriích.

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.