Sociální sítě
Nahoru

První pánský salon Franck Provost v Pánské pasáži

Celosvětově první salon Franck Provost určený výhradně mužům otevřela známá francouzská značka 15. září v prostorách Pánské pasáže v centru Prahy. Muži zde naleznou příjemné prostředí s prvotřídním servisem a službami pro dokonalý vzhled – od hlavy až po konečky prstů. Součástí nabídky je vedle široké škály pánských kadeřnických služeb také precizní tradiční holení „mokrou cestou“ s použitím špičkových nástrojů a přípravků anglické značky Edwin Jagger, pánská manikúra, pedikúra i speciální masáže. Samozřejmě nechybí denní tisk a občerstvení pro pány. Kadeřnické studio Franck Provost se nachází na prestižní adrese, v Pánské pasáži, která spojuje ulici Na Příkopě 23 a Ovocný trh 12. Salon je zařízený v elegantním pánském stylu. Promyšleně koncipované vybavení pochází především z Itálie od renomované firmy Maletti. Klientům se věnují důkladně vyškolení profesionálové z kadeřnického týmu Franck Provost. Pánové mohou navštívit salon pro rychlé služby, jako je mytí a úprava účesu, holení, stříhání nůžkami nebo strojkem. K dispozici jsou také další služby se speciálním zaměřením na krytí šedin, efekty tónování-melírování vlasů, aplikace ampulí proti padání vlasů a pro podporu jejich růstu či relaxační a pečující vlasové obřady Kérastase. Salon nezapomíná ani na mladé gentlemany, kteří již od útlého věku mohou pečovat o svůj vzhled v salonu Franck Provost. Značka Franck Provost dvakrát ročně představuje módní kolekce účesů. A vždy myslí i na muže. Aktuálním módním trendem pro sezónu podzim-zima je střih s kratšími vlasy vzadu a po stranách, ale s delšími nahoře na hlavě. Tento střih umožňuje více variant úpravy účesu, kterých je docíleno pomocí stylingových přípravků, jako jsou vlasový vosk či gel.Kadeřníci pracují s profesionální vlasovou kosmetikou značky L´Oréal Professionnel a Kérastase Paris, které ve svém portfoliu mají pánské řady přípravků. Ty doplňuje sortiment značky Franck Provost. Veškeré přípravky je možné v salonu zakoupit i pro domácí péči, stejně jako pěstící pánskou kosmetiku a vůně vybraných značek.

Salon je otevřen denně – od pondělí do soboty od 9 do 20 hodin, v neděli od 9 do 18 hodin. Není nutné předchozí objednání.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.