Sociální sítě
Nahoru

Remington představil zastřihovač vousů s dotykovým ovládáním

Úspěšná značka Remington uvedla na český trh stylový zastřihovač, který nabízí opravdu vše, co muž 21. století může potřebovat. Model Remington MB4550 nabízí nejen vskutku povedený design, ale právě také jedinečné dotykové ovládání! Tím lze jednoduše nastavit délku zástřihu nebo požadovanou rychlost strojku, respektive jeden ze tří rychlostních stupňů. Délka nástavce či hřebenu je navíc nastavena automaticky integrovaným motůrkem, takže majitel nemusí řešit zhola nic. Podrobné informace o stavu strojku poskytuje podsvícený LCD displej. Jeden pohled tak prozradí stav baterie, délku zástřihu (0,4 – 18 mm) a nastavenou rychlost. Nechybí ani zámek (posuvný jezdec na boku strojku), který deaktivuje dotykové plošky při zastřihování. Použité titanových čepelí zajišťují dlouhou životnost. Samozřejmostí pro výrobce je pak nabíjení skrze microUSB port s tím, že kabel a také USB nabíječka je přiložena v balení. Tam také nechybí čistící štěteček a pouzdro na cesty. Strojek nabízí až 40 min bateriového provozu. Ačkoli vyjde strojek Remington MB4550 na pouhých 1 699 Kč, záruka je prodloužena na tři roky.

Více z rubriky Móda

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.