Sociální sítě
Nahoru

Originální franzouzká elegance v Praze

Paříž, fascinující město plné vůní, módy a neuvěřitelné atmosféry, město, pro nějž byla vytvořena kolekce keramických šperků kombinované se zlatem a brilianty a jako jediné mělo na ně doslova výsostné právo. Kolekce pařížské značky keramických šperků JEELL (původně Céramique K Diamant) spatřila světlo světa teprve na Vánoce v roce 2008. Původně Pařížanům určená značka se díky jejich dobrému vkusu rozrostla a kolekce JEELL dostala příležitost představit se o rok později v celé Francii a dokonce i v České republice. Jediné dvě země, kde bylo možno  v roce 2009 značku JEELL zakoupit. A v našich zeměpisných šířkách si ji můžete prohlédnout v klenotnictví a hodinářství Altman na Václavském náměstí v Praze.

Přívěsek – kombinace hitech keramiky, 18-ti karátového zlata, zdoben brilianty 15 740 Kč

Prsten – kombinace hitech keramiky a 18-ti karátového zlata s černými diamanty v černém rhodiu 13 460 Kč

Prrsten JEELL – kombinace hitech keramiky, 18ti karátového zlata s diamanty, cena 15 740 Kč

Více z rubriky Dámský svět

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.