Sociální sítě
Nahoru

Potěšení od GERnétic

Oslavy sv. Valentýna se blíží mílovými kroky. Právě proto si francouzská přírodní kosmetika GERnétic připravila luxusní dárkové kazety profesionální kosmetiky s oblíbenými produkty. Základem každého z pěti druhů setů je krém Synchro. Tento regenerační a výživný krém má široké možnosti využití při ošetření obličeje i celého těla. Aktivní látky celkově harmonizují funkci kůže, zvyšují její obranyschopnost a snižují přecitlivělost a sklon k alergiím.

V kazetě, s doporučenou maloobchodní cenou 3 490 Kč, je společně s krémem Synchro (100 ml) čistící pleťová maska Immuno (30 ml) s protizánětlivými účinky. Maska pleť hloubkově vyčistí, zklidní a zregeneruje. Účinně a šetrně ošetřuje akné a zvyšuje celkovou obranyschopnost organismu.

Více z rubriky Kosmetika

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.