Sociální sítě
Nahoru

Manžetové knoflíčky pro hodináře

Rodinné Hodinářství Bechyně potěšilo milovníky hodinek už před Vánocemi, když na trh na zkoušku uvedlo speciální kolekci manžetových knoflíčků značky TF Est. 1968. Jednalo se o model označený elegantně „Tourbillon“, po kterém se doslova zakouřilo. Jedná se koneckonců o krásný dárek, a to nejenom pro obchodní partnery. Na základě velkého úspěchu se tedy hodinářství rozhodlo nabízet knoflíčky v rámci své stálé nabídky, která zahrnuje značky jako Glashütte Original, Rolex, Tudor či Longines.Uvnitř jedinečného skvostu, který si na sebe vzal podobu manžetového knoflíčku, je viditelná konstrukce tourbillonu s mosazným věncem setrvačky a pulsujícím vláskem. Pro sběratele hodinek tedy vskutku jedinečný doplněk do společnosti. A ceny? Základní řada v oceli se pohybuje v rozmezí 6 až 7 tisíc korun, přičemž verze s diamanty je dostupná zatím pouze na objednávku – stejně jako psací pera, o kterých jsme již informovali.

Více z rubriky Diamanty

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.