Sociální sítě
Nahoru

Peprný den s leteckými esy

Osm nejlepších pilotů světa, včetně známého českého akrobata v kategorii Unlimited Marka Hyky, si dalo na počátku léta dostaveníčko v pražských Letňanech na prvním ročníku evropské letecké soutěže v akrobacii a freestylu – Hot Peppers Aerobatic freestyle challenge.

Závod přilákal skutečnou leteckou špičku, zúčastnil se i tým Red Bull Air Race. Vítězství nakonec získal Čech Martin Šonka. V bohatém doprovodném programu vystoupila kapela Support Lesbiens, k vidění byla i řada zajímavých letadel, včetně například legendární japonské stíhačky Mitsubishi A6M Zero.

Marek Hyka v obležení krásek z pražského nočního klubu Hot Peppers

Závod Hotpepper Aerobatic Freestyle Challenge se stal poté, co byl pozastaven seriál Red Bull Air Race, největším evropským podnikem, jeho význam se dá srovnat se závody Formule 1. Generálním partnerem byl luxusní noční klub Hot Peppers, sídlící na pražském Václavském náměstí.

Více z rubriky High society

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.