Sociální sítě
Nahoru

Další rekordní ponor

Rakušan Christian Redl pokračuje dále ve svých neuvěřitelných výkonech  a nyní již trénuje na pokoření dalšího světového rekordu ve volném potápění pod ledem. Ve dnech 6. až 27. října se bude v Nepálu pokoušet o ponoření do hloubky 203 stop, a to v nadmořské výšce 5160 m n. m. Právě v tomto termínu se zde dá předpokládat extrémní chladno, sníh a s pouhými 14% kyslíku ve vzduchu velmi nebezpečno. Během ponoru podrobí odvážný potápěč testu také další hodinky Edox, tentokráte model Iceman II vycházející z limitované edice 203 kusů.

Právě číslo 203 bylo odvozeno od hloubky labyrintu jezer Gokyo. Hodinky jinak nabízejí velké robustní ocelové pouzdro dosahující 45 mm, přičemž jeho otočná luneta byla zhotovena z nepoškrabatelné keramiky. Uložený quartzový strojek nabízí tradičně funkce chronografu a data. Pro náročné nabízejí hodinky 1000m vodotěsnost a právě proto splňují i všechny potápěčské požadavky na hodinky – kaučukový řemínek, luminiscenční detaily i šroubovací korunka.

Více z rubriky Celebrity

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.