Sociální sítě
Nahoru

Nová prodejna investičního zlata v Praze

Společnost AuPortal, přední prodejce investičních kovů, rozšířila svou působnost v České republice a v rámci konceptu premium market otevřela novou prodejnu v cenru Prahy v Anglické 26. Široký sortiment výrobků zahrnuje investiční zlato a investiční stříbro od renomovaných výrobců jako jsou například Rakouská státní mincovna nebo švýcarský Argor-Heraus. Součástí prodejny je i výkup zlomkového zlata. Počet prodejců investičních kovů se rok od roku zvyšuje. Důvodem je vyšší poptávka ze strany laické veřejnosti a také to, že cena zlata za jednu troyskou unci se za posledních pět let více než zdvojnásobila. Doslova „zlatá horečka“ se strhla v předloňském roce na přelomu srpna a září. Tehdy se cena zlata vyšplhala na své historické maximum. Investiční zlato sice od té doby oslabilo, ale nyní jeho křivka opět míří vzhůru. Zlato dlouhodobě představuje jednu z nejbezpečnějších forem investic.

Více z rubriky Investice

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.